Părinți de nota 10

Tragedia care depășește orice imaginație. Fetița care și-a sunat tatăl zicând: „Mami doarme adânc. Nu pot să o trezesc!”. Este sfâșietor!

O fetiță și-a găsit moartă mama, bolnavă de epilepsie, în apartamentul ei și și-a sunat tatăl spunându-i „mama doarme adânc și nu o pot trezi”.

Miley, în vârstă de patru ani, și-a găsit mama, pe Beckka Hull, în vârstă de 23 de ani, în casa lor din Cardiff decedată în dimineața zilei de 3 ianuarie, după ce se presupune că medicamentele ei pentru epilepsie „nu au ajuns la timp”.

Beckka a fost diagnosticată cu epilepsie la vârsta de 14 ani – și a primit medicamentație pentru întreaga viață.

Când avea 19 ani, ea și partenerul ei la momentul respectiv Ethan, a născut-o pe micuța Miley. Acesta a fost cel care a răspuns la apelul tragic al copilului spunându-i că „mami doarme adânc”.

Mama lui Beckka, Rachael, crede că este posibil ca medicamentele ei pentru epilepsie să nu fi fost livrate în weekend-ul dinainte de a muri – și s-a gândit că acesta ar fi putut fi „unul dintre factorii” morții ei.

Tânăra de 23 de ani a fost declarată moartă în mod tragic în casa ei, chiar în zi de sărbătoare.

Într-un interviu pentru WalesOnline, mama lui Beckka, Rachael, a spus: „Beckka este al doilea copil al meu și nu am mai văzut cum se manifestă epilepsia. Chiar dacă eu am avut epilepsie, nu am văzut-o niciodată pe altcineva. Prin urmare, ca mamă, prima dată când am văzut-o manifestându-se, pur și simplu am înghețat. Și apoi am ajutat-o și am învățat cum să o ajut.

Nu știm la ce oră a murit și nici cauza morții ei. Dar fiica ei de patru ani a găsit-o „adormită”, așa cum descrie ea.”

Ea și-a sunat video pe tatăl ei de pe telefonul mobil al mamei la 8 dimineața și i-a spus: „Tată, mami doarme adânc și nu o pot trezi”.

De îndată ce tatăl ei și-a dat seama de situație, el și partenerul lui au zburat la apartament cât de repede au putut. Au sunat la o ambulanță pe drum”.