Părinți de nota 10

Adevaratul motiv pentru care Victor Socaciu a divortat de cele trei sotii ale sale: „A suferit enorm”

Victor Socaciu a decedat in a treia zi a Craciunului. Artistul a avut trei casnicii care s-au incheiat cu divort. Unul dintre divorturi s-a incheiat cu un mare scandal.

Adevaratul motiv pentru care Victor Socaciu a divortat de trei ori.

Artistul s-a retras din lumina reflectoarelor din cauza unui scandal imens cu fiul sau din casatoria cu Marina Almasan. Victoras Socaciu si-a dat tatal in judecata pentru ca nu i-a dat pensie alimentara.

Certurile dintre cei doi au scos la iveala si alte detalii mai putin cunoscute din fostele relatii. Potrivit unor surse, regretatul solist si compozitor si-ar fi inselat fiecare sotie, scrie cancan.ro. Prima sotie a fost Doina, o profesoara de engleza.

„Doina l-a parasit si a vrut sa divorteze, dupa ce a aflat ca el a inselat-o sistematic, ultima oara cu actrita Cornelia Oseciuc, actualmente Pavlovici. De altfel, dupa divort, Socaciu s-a si casatorit cu aceasta.

Doina a suferit enorm, dar a preferat sa ramana in relatii bune cu el de dragul fiicei lor. Ea traieste acum in Canada, impreuna cu prima fiica a lui Socaciu, care s-a casatorit, intre timp, cu un grec”, a declarat un apropiat pentru sursa citata mai sus.

Aceeasi sursa a mai spus ca una din fetele artistului a fost conceputa in mariajul cu actrita Cornelia Pavlovici:

„Copilul, Alessia Ana Maria, care are acum 29 de ani, a fost conceput in timpul casatoriei lui Socaciu cu actrita Cornelia Pavlovici. Mai precis, in timpul unui turneu cu Cenaclul lui Paunescu, cind trubadurul s-a incurcat cu o membra a CC UTC Sibiu.”

Artista a decis sa puna capat mariajului, iar la putin timp Victor Socaciu s-a casatorit cu Marina Almasan. A urmat un divort cu mare scandal, ambii soti s-au acuzat de infidelitate. Prezentatoarea a demonstrat ca el a inselat-o cu impresara lui, Brandusa Simion, pe care a luat-o mai apoi de sotie.