Părinți de nota 10

Un bărbat a anunțat Politia pe motiv că are un hoț în casă. Iată ce a descoperit în locuință

Întâmplare comică petrecută în Satu Mare. Un bărbat a anunțat Poliția pe motiv că are un hoț în casă. Ceea ce avea să descopere individul în locuință l-a lăsat fară cuvinte.

În loc de un presupus hoț, în casă se afla într-adevăr un bărbat, dar s-a dovedit a fi amantul soției. În urma celer întâmplate, ambii bărbați au post conduși la secția de Politie pentru a da declarații.

Un bărbat a anunțat Politia pe motiv că are un hoț în casă

Scenariu de film în Satu Mare, după ce un bărbat a alertat Poliția pe motiv că are un hoț în casă. Ceea ce a urmat, însă, întrece orice imaginație.

Un bărbat de 33 de ani din Satu Mare a pus în mișcare trei echipaje de Poliție, crezând că are un hoț în casă. Acesta s-a întors mai devreme de la muncă și a auzit zgomote ciudate în apartament, motiv pentru care a sunat de urgență la 112.

La fața locului s-au deplasat echipajele oamenilor legii, care l-au prins imediat pe făptaș. Încolțit, „hoțul” a recunoscut că a intrat în locuință pentru soția bărbatului care a alertat Poliția și nicidecum pentru a fura, relatează Observator News. Acesta era, de fapt, amantul femeii!

În urma celor întâmplate, ambii bărbați au fost duși la secție pentru a da declarațîi, însă s-au luat la bătaie mai ceva că în filme. Din acest motiv, agențîi au fost nevoiți să deschidă dosar penal și pentru violare de domiciliu, şi pentru violenţe.