Părinți de nota 10

Scena pe care Macaulay Culkin o vrea ștearsă din Singur Acasă 2. Ai văzut-o de zeci de ori, dar nu ai observat detaliul deranjant

Macaulay Culkin, faimosul actor din filmul pe care toată lumea îl revede în preajma sărbătorilor de iarnă, Singur Acasă, a declarat că ar schimba ceva la filmul Singur Acasă 2.

Celebrul actor, astăzi în vârstă de 41 de ani, a răspuns unor tweet-uri postate de câțiva fani care vorbeau despre apariția lui Donald Trump în filmul Singur Acasă 2. Macaulay a lăudat felul în care unul dintre fanii filmului a editat și l-a scos pe fostul președinte american din peisaj.

Un alt fan i-a sugerat actorului să facă o petiție prin care să ceară ca Donald Trump să fie înlocuit cu Macaulay cel de-acum, la 401 de ani. Aparent, actorului i s-a părut că aceasta ar fi o idee bună.

Ne amintim cu toții că Donald Trump a apărut pentru câteva secunde în filmul Singur Acasă 2, din 1992, în scena în care Kevin McAllister (interpretat de Macaulay Culkin), l-a întrebat pe unde se află recepția, iar fostul președinte al SUA l-a îndrumat.

Printre miile de oameni care nu vor să îl mai vadă pe Donald Trump nici în film, dar niciîn politicp, se numără și Culkin.

Înlăturarea lui Donald Trump din filmul de comedie Singur Acasă 2

În noiembrie 2020, un fan înfocat al filmului în care Macaulay este protagonist, pe nume Kevin Broberg, a făcut o petiție prin care cerea celor de la Disney să îl scoată pe Trump din film și să îl înlocuiască cu Joe Biden, președintele ales de americani.

“Filmul Singur Acasă 2 este distrus. Are o urmă de rasism pe el din cauza apariției lui Donald J. Trump. Fac petiție pentru ca el să fie editat din film și înlocuit cu Joe Biden”, scria Broberg în cererea sa către Disney.

În stadiu incipient, petiția a strâns doar 185 de semnături. Dacă fanii reușesc să îl înlăture din film, atunci nu ar fi prima dată când un membru al familiei Trump este eliminat dintr-un film. În 2019, Donald Trump a aflat că tatăl său fusese înlăturat dintr-o varianta canadiană a altui film în care a apărut pe canalul TV CBC.

Blestemul din familia lui Macaulay Culkin. Sora lui bună a murit într-un accident de mașină, iar sora vitregă a decedat din cauza unei supradoze. Detalii neștiute din familia lui