Părinți de nota 10

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, horoscop cu Mihai Voropchievici. Berbecii pornesc cu încredere, Capricornii îşi doresc fericire

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, în funcţie de fiecare semn zodiacal.

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii trebuie să pornească cu multă încredere. Aceştia vor spune: Cred în mine. Promit să am încredere în intuiţia mea. Sufletul meu ştie ce este mai bine pentru a fi fericit. În anul următor mă voi lăsa condus de inima mea minunată. Berbecul de multe ori acţionează şi apoi gândeşte, din dorinţa lui de a face treaba mai repede. Mizaţi pe încrederea în intuiţie şi inimă.

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul se pare că pe cât este de puternic, pe atât este şi temător. Are multe griji şi îşi ia multe măsuri de precauţie. Vor spune: Renunţ la teamă, renunţ la griji şi dau drumul aripilor mele şi învăţ să zbor. Nu îmi este frică de nimic. În anul 2022, promit promit să lupt pentru ceea ce îmi doresc şi să-mi asum riscuri.

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Sunt acolo unde trebuie să fie. Acum vor învăţa arta recunoştinţei. Vor spune: Viaţa mea este minunată. Totul merge acum şi mereu. Învăţ să fiu recunoscător pentru toate lucrurile minunate care s-au petrecut, se petrec şi se vor petrece.

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul care întotdeauna este preocupat de familie, acum trebuie să înveţe lecţia egoismului. Învăţ să mă pun pe primul loc. Trebuie să fiu atent la nevoile mele, iar în anul 2022 mă voi concentra mai mult viaţa mea şi pe problemele mele. Îmi îndrept atenţia asupra propriei mele vieţi şi aleg să fiu fericit cu adevărat.

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul spune aşa: Fac tot posibilul să obţin dragostea sinceră în inima mea. Cu cât văd mai bine binele din ceilalţi, cu atât mă voi descoperi mai mult pe mine şi voi atrage fericirea de partea mea. Leul se încarcă din empatia şi din binele pe care îl fac celorlalţi.

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara care mai toacă şi critică spune aşa: În anul 2022, mă degajez de toţi oameni negativi şi toxici care se folosesc de mine. Cel mai importanţi oameni din viaţa mea vor fi cei care m-au iubit atunci când nu meritam să fiu iubit.

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţa spune: Am tot ce îmi trebuie pentru a face din anul 2022 cel mai bun an al vieţii mele. Lupt pentru ceea ce îmi doresc. Îmi doresc să trăiesc cu inima împăcată şi plină de iubire.

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul mai spune: În anul 2022, renunţ să mă mai compar cu ceilalţi oameni. Mă concentrez pe pasul pe care îl fac acum, pentru ca acesta să fie cel mai bun pentru mine.

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorul pleacă cu o afirmaţie fantastic de puternică: Pot! Nu mă mai concentrez pe finalul poveştii şi pe începutul ei. Am şansa de a începe o nouă călătorie a vieţii mele şi de a scrie o poveste minunată într-un nou capitol al destinului meu.

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Cultiv fericirea adevărată în inima mea. Fericirea începe cu mine. Cu cât este mai fericit sufletul meu, cu atât mai multă fericire am de împărtăşit cu ceilalţi. Face ce face, ca şi Racul, şi tot se duce la ceilalţi. Fericirea în lume începe cu adevărat, dar cu mine.

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Învăţ să-i promit sufletului meu să fiu bun şi să nu mai judec pe nimeni. Să mă întreb care este povestea unui om, înainte de a face presupuneri. Să cultiv empatie în inima mea.

Rezoluţiile sufletului pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Aleg să fiu fericit, pentru că merit să fiu fericit. Aleg să fiu liniştit, pentru că sufletul meu merită linişte. Aleg să mă iubesc pentru că inima mea merită iubirea adevărată.