Părinți de nota 10

O tânără își căuta un job de bonă, dar nu i-a venit să creadă ce i-a cerut un tătic!

O adolescentă de 17 ani a aplicat la un post de bonă, dar cerințele angajatorului au terifiat-o. Pe lângă faptul că trebuia să aibă grijă de fetița de 6 ani, tânăra a primit o propunere incredibilă. Conversația dintre cei doi a devenit virală.

Tânăra a aplicat la un post pentru a-i fi bonă unei fetițe de 6 ani. Problemele financiare au făcut-o, probabil, să ia această decizie. Programul de lucru era de luni până vineri, de la 14-17, iar salariul de 1100 de lei. Adolescenta a cerut mai multe informații cu privire la zonă și a precizat de la început că fiind încă la școală, ar trebui să se conecteze la orele online, dar că acest lucru nu i-ar afecta munca.

Răspunsul primit de tânără e cu totul altul decât se aștepta. Angajatorul a fost de acord cu acest lucru, dar a venit și el cu o condiție. Mai exact, acesta i-a propus, pe lângă jobul de bonă, să aibă relații intime cu el, contra sumei de 2800 de lei.

Șocată de propunere, fata i-a reamintit că are doar 17 ani, așa cum a menționat și în anunț, dar că vârsta nu pare să fi fost o problemă pentru angajator. De fapt, pare că postul de bonă să fie doar un paravan, deoarece relația “intimă discretă” pe care o căuta acesta era o condiție obligatorie pentru angajare.

După cum se vede, discuția a avut loc pe Whatssap. Tânăra a păstrat conversația și a publicat-o pe un grup de Facebook, iar comentariile au apărut imediat: “Nu pot să cred că cineva vrea să profite de o minoră, “E incredibil că ea știa că e minoră, dar tot i-a făcut această ofertă”, “Sper că cineva sesizează poliția”.

Tânăra a mai precizat că i-a spus că nu acceptă așa ceva, iar bărbatul a blocat-o și așa s-an încheiat discuția.

Există însă și sceptici, care nu au crezut că povestea este reală, deși nu ar fi primul caz de acest fel.

Articole recente

”Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea