Părinți de nota 10

Machedonul George Papari suspină și acum după Cristina Șișcanu?! Ce s-a ales de afaceristul din Pipera

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au căsătorit în urmă cu zece ani și par să fi uitat de scandalul în care au fost implicați.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” era cuplată cu George Papari, un om de afaceri machedon, Mădălin era însurat cu

Mihaela, iar cei patru erau prieteni foarte buni, se vedeau des și făceau toate vacanțele împreună.

Ulterior lucrurile au luat o întorsătură „neașteptată”, iar din această ecuație au fost eliminați Mihaela și George Papari.

Cristina Șișcanu pare să fi luat cea mai bună decizie, atunci când l-a părăsit pe George Papari și și-a îndreptat atenția către Mădălin Ionescu. Cei doi au o familie frumoasă, proiecte de televiziune împreună și totul pare să meargă, poate, mai bine decât ar fi sperat.

George Papari nu și-a refăcut viața

În ceea ce-l privește pe George Papari, lucrurile n-au stat la fel de bine. S-ar părea că afaceristul din Pipera nu a reușit să treacă peste relația cu fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, motiv pentru care și-ar fi pus viața sentimentală pe planul doi, deși a ajuns la vârsta de 61 de ani și se axează pe afaceri, dar și micile activități care-i aduc plăcere.

George Papari nu o poate uita pe Cristina Șișcanu

Nu doar în dragoste are probleme, ci și în afaceri! Potrivit surselor, afaceristul ar fi fost nevoit să-și închidă restaurantele pe care le deținea, îar din cauza unor abateri ar fi rămas și fără permisul de conducere.

„Papari stă în mijlocul Piperei, cuibul machedonilor, și din câte se zice despre el printre vecini, nu a reușit să îsi găsească nicio iubită stabilă, deși au trecut atâția ani.

După ce Cristina l-a părăsit pentru prietenul lui bun, Mădălin Ionescu a început să sufle și în iaurt în privința femeilor. Ajuns deja la o vârstă, la 61 de ani, el mai are doar puține alinări: sportul, discuțiile pe Internet cu cei doi copii ai lui pe care ii adoră și care acum sunt mari deja și sunt stabiliți în Suedia, în Stockholm și gătitul, care ar fi hobby-ul lui principal.

„Papari a învățat să gătească”

Practic, singurul lucru care îl face să uite de pandemie, de singurătatea, sau de problemele din afaceri a rămas gătitul, căci Papari, de la un patron de restaurant, a ajuns, studiind, un adevărat Chef în bucătăria lui de acasă.

Singura despre care s-a zvonit că ar fi avut ceva mai mult decât o relație de prietenie cu George ar fi Rocsana Marcu, alături de care era mereu văzut prin 2014 – 2017, înainte ca aceasta să plece din țară. Dar ce doi nu au confirmat public relația niciodată”, a dezvăluit un vecin din Pipera al machedonului.