Părinți de nota 10

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au făcut partajul, la 10 ani de la divorț. De ce și-au încheiat socotelile abia acum

În 2011, după o căsnicie de cinci ani, Monica Gabor și Irinel Columbeanu și-au spus adio. Niciunul dntre soți nu a cerut însă atunci partajul. Abia luna trecută cei doi și-au încheiat socotelile, iar solicitarea a venit din partea unei societăți la care omul de afaceri ar avea o datorie de 150.000 euro.

Potrivit viva.ro, procesul a durat destul de mult, iar Irinel Columbeanu și Monica Gabor au de împărțit un teren situat în comuna Ciolpani, situație în care fosta doamnă de la Izvorani ar trebui să ajungă în România pentru a-și însuși partea sa de teren.

Între timp, fosta doamnă Columbeanu și totodată „scorpia de la Izvorani”, cum era numită de presa locală în trecut, s-a mutat în America, împreună cu fiica sa, și duce o viață de lux.

Însă trecutul o bântuie, iar fosta soție a lui Irinel Columbeanu este, mai nou, subiect de bârfă în noua carte a lui Codin Maticiuc despre viața interlopului Nuțu Cămătaru.

Acesta povestește cum Monica i-a fost “adusă”,împreună cu o altă fată, în teste, dar că nu le-ar fi trecut și s-ar fi descotorosit de ea. „Nu prea știa multe. Am ținut-o câteva zile și apoi i-am zis să plece”, povestește Cămătaru în cartea lui Maticiuc, potrivit presei locale.

De altfel, tot acesta spune că a salvat-o dintr-o situație întâmplată într-un hotel din București, creată de un „client mai recalcitrant”. “Era străvezie când am scos-o de acolo”, a povestit el, potrivit aceleiași surse.

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a relocat în America unde locuiește cu iubitul ei, milionarul om de afaceri Mr. Pink, și și-a schimbat total modul de viață.

Gabor a dat haosul din România pe liniștea din America, a renunțat la imaginea flashy în favoarea uneia simplă, cu machiaj foarte natural, se ocupă de educația fiicei sale, care, mai nou, vrea să urmeze o carieră de avocat și scrie și o carte, potrivit viva.ro. În plus, ea ar lucra ca și profesoară suplinitoare de limba engleză.

Recent, circulaseră zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi despărțit odată cu două vacanțe, una în Grecia și una în Dubai, unde Monica a fost singură.

Zvonurile au fost ulterior infirmate, întrucât iubita lui Mr. Pink a fost monitorizată în acea perioadă și a trecut testul fidelității. La reîntoarcerea în SUA ,ar fi primit cheile unul bolid de lux estimat la 200.000 de mii de dolari, potrivit presei locale.

Între timp, Irinel Columbeanu se pregătește de lansarea unei cărți despre care spune că are multe secrete, conține date și informații sensibile, la care și-a invitat și fostele partenere de viață.

Pe lângă Monica Gabor, în trecut Columbeanu s-a iubit și cu Ana Lesko. Cartea, intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, are lansarea programată pentru 15 decembrie.