Părinți de nota 10

Fetița din imagine a devenit una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. O poți recunoaște?

Adda a publicat, pe unul dintre conturile sale de Instagram, o fotografie de arhivă, de pe vremea când era doar un copil, iar reacția fanilor a fost inedită și neașteptată.

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta și-a surprins comunitatea de fani cu o imagine din copilărie, unde a și povestit despre cum a arătat viața ei, atunci când locuia cu părinții său și era doar o școlăriță, nu vedeta care este în prezent.

Adda a împărtășit o fotografie din copilărie, când era doar o fetiță. Însă fanii au observat faptul că și-a păstrat frumusețea și cu trecerea anilor. Cântăreața, devenită cunoscută după ce a lansat hit-uri precum „Minți murdare făcute praf”, „Îți arăt că pot” și „Lupii”, a surprins pe toată lumea cu o imagine din copilărie, pe vremea când era doar o copilă.

Adda Baladda, așa cum este cunoscută în industria muzicală din România, a fost o fetiță adorabilă care, cu siguranță, fura inimile tuturor cu zâmbetul larg pe care-l purta zi de zi.

Imaginea a fost publicată pe contul secundar de Instagram pe care ADDA îl administrează și unde publicată multe povești din trecutul ei, învățături și momente amuzante, dar și triste.

„Dar, totusi, toate lucrurile bune pe care le-a facut in viata asta ,pentru mine, sunt anulate in momentul in care imi amintesc in ce hal m-a tuns in clasa a 4a. Aveam cea mai urata freza posibila. Tunsa castron, zici ca eram un baietel. Aveam si mustata ca, nah, m-a facut bruneta si cu par mult. Tenul alb ca laptele. Purtam si ochelari, ma rog, doua funduri de borcan cu snur rosu da’ fetita sa sa nu-mi cada de pe nas. O combinatie de vis. Cireasa de pe tort era iarna. Cand intram in clasa la scoala, pe langa faptul ca mi se abureau ochelarii, se electriza si podoaba capilara cand imi dadeam caciula jos”, a scris ea în una dintre postările sale de pe contul de Instagram al ei, Cele Trei Adda.

Adda Baladda și Cătălin Rizea sunt căsătoriți din anul 2016, dețin împreună casa de discuri „Baladda Records” și au un copil pe nume Alexandru. Adda și Cătălin au o relație frumoasă și lungă.