Părinți de nota 10

Cum arată acum nepoțelul lui Florin Salam. Fiul manelistului, Dani, a devenit tată la 17 ani, iar acum se mândrește cu băiatul său:

Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, se mândrește cu fiul lui pe nume Edan Ștefan. Fiul manelistului a publicat recent pe rețelele sociale o imagine în care apare alături de băiatul lui.

La cei 42 de ani ai săi, Florin Salam este tatăl a cinci copii și bunicul a doi nepoți. Florin Salam a fost căsătorit în trecut și și-a pierdut soția, pe Fănica, din cauza unei boli crunte.

Recent, Florin Salam s-a căsătorit civil cu Roxana Dobrea, cea care i-a dăruit 3 copii.

Florin Salam este un tânăr bunic, pentru că atât fiica sa cea mare, Betty Blue, cât și fiul lui din căsnicia cu Fănica, Dani Stoian, i-au dăruit nepoți.

Dani Stoian, fiul manelistului, se bucură de fiecare moment petrecut alături de fiul său și de partenera lui. Dani a devenit tată la 17 ani, iar în prezent fiul său are un an.

Fiul lui Florin Salam este discret în privința vieții personale, publicând rar imagini de familie pe rețelele sociale.

Totuși, de curând, Dani Stoian a publicat o imagine înduioșătoare cu fiul său, Edan Ștefan, micuțul care s-a născut pe 27 decembrie 2020.

În imagine micuțul apare foarte încântat de faptul că este ținut în brațe de tatăl său și lăsat să cânte la orgă.

Fanii și prietenii au putut observa cât de mult a crescut Edan: „Să îți trăiască și să îți aducă numai bucurii”, a scris o persoană în comentarii.

Dani Stoian trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mihaela, cea care i l-a dăruit pe Edan, chiar în ziua de Sfântul Ștefan.

Anul acesta, în presă s-a scris că Florin Salam s-ar confrunta cu probleme de sănăate, iar Dani Stoian a anunțat că ia într-adevăr un tratament, însă nu are nimic grav:

„Primesc tot felul de mesaje în legătură cu tatăl meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevăr, un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună! Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care este angajat. Vă mulțumesc tuturor care v-ați făcut timp să întrebați despre sănătatea tatălui meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine! Ne vedem curând pe scenă”, a spus atunci Dani Stoian despre tatăl său, Florin Salam.