Părinți de nota 10

Ce mai face și cât a crescut fiica Elenei Udrea. Are ochii mari și albaștri ca un ocean

În imagini, fetița a apărut într-o pijama și cu un palton pufos ca de prințesă, alături de mama sa. Recent, Elena Udrea a publicat mai multe imagini pe contul de Facebook, acolo unde Eva se bucură de cadourile primite.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi din țară, iar din rodul dragostei lor a venit pe lume micuța Eva Maria, cu ochii albaștri ca unocean.

Frumoasa blonduță a crescut mult și seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa.

În ciuda diferenței de vârstă dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov, de 11 ani, cei doi au devenit un cuplu și mai solid, chiar dacă lucrurile nu au fost tocmai roz în relația lor. Elena Udrea a avut parte de momente și mai puțin plăcute atunci când a fost arestată în Costa Rica, dar Adrian a crezut în dragostea lor și iată că împreună au reușit să distrugă toate barierele.

„Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-și trăiască viața după gurile altora”, spune Adrian Alexandrov, ceea ce înseamnă că lucrurile stau bine între ei.

Elena Udrea a povestit, în urmă cu mai mult timp, despre clipele grele prin care a trecut când a fost despărțită de fiica ei, la câteva zile după ce a adus-o pe lume.

„Mult timp nu am putut să vorbesc despre momentul în care m-au luat de pe stradă de lângă un copil de zece zile, născut prematur. A rămas un copil care cu care bunica și tatăl nu știau ce să facă. Fără lapte, fără mamă… Și vreau să spun că o chestie care m-a marcat… Eu știam că, atunci când sunt mici, copiii au amintiri din viața intrauterină, însă a fost o chestie… Când putea să mă viziteze acolo unde eu eram, eu îi cântam o anumită melodie.

Avea o lună copilul și mult timp după aceea, și mare fiind, nu suporta să mă audă cântând. Când eu cântam, țipa și plângea să mă opresc, ea fiind pasionată de muzică. Lucrul ăsta nu se mai întâmplă acum”, povestea Elena Udrea în urmă cu ceva vreme.