Părinți de nota 10

Anamaria Prodan și-a întors fața către Biserică. Sexy-impresara se confesează celui ce este considerat „urmașul lui Arsenie Boca”

În ultima perioadă, Anamaria Prodan Reghecampf are parte mai mult de corăbii înecate decât de zile însorite în viața sa. În mijlocul unui divorț cu surle și trâmbițe, impresara și-a întors fața către biserică.

Ea încearcă să-și aline suferința mergând la unul dintre cei mai cunoscuți preoți din România, Arhimandritul Ciprian Grădinaru, potrivit libertatea.ro

Anamaria Prodan apelează la duhovnic pentru a-și limpezi mintea și liniști sufletul la finalul unui an foarte greu.

Anamaria Prodan se confesează celui ce este considerat urmașul lui Arsenie Boca

Preotul este considerat urmașul lui Arsenie Boca, iar Prodan merge la el să se spovedească în speranța că duhovnicul său o va ajuta să depășească perioada complicată și incertă în care aceasta se află momentan.

Așa cum probabil știți, la scurt timp după ce cuplul și-a reînnoit jurămintele, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de soția sa, impresara Anamaria Prodan. Motivul este o altă femeie, Corina Caciuc, o fostă iubită de-ale artistului Kamara, cu care antrenorul Universității Craiova urmează să aibă un copil.

„Laurențiu a făcut o mare greșeală din cauza faptului că a alunecat încet încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos”, a scris Anamaria Prodan pe platforma Instagram.

„Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la faţă, chiar ciudat pot spune, faptul că toată ţara râde, că toți bărbații povestesc, mulți se bucură, toţi își dau coate şi mustăcesc…”

„Faptul că aștepta să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc, după ce a intrat în biserică si a sărbătorit 15 ani de căsnicie, faptul că, încet-încet, copiii îl uita sau vor să-l uite, mânioşi şi rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei şi şi-a luxat picioarele de stă azi în genunchi în faţa țării (…) din cel mai mândru si mai strălucitor Soare care exista pe Pământ a ajuns cea mai firavă rază…”, scria Anamaria Prodan pe reţelele de socializare, cu ceva timp in urma.

Cunoscut și considerat de către credincioși drept „părintele speranței”, arhimandritul Ciprian Grădianru este văzut ca și urmașul lui Arsenie Boca.

Acesta slujește în biserica de lemn ridicată lângă viitoarea Catedrală a Mântuirii Neamului și oamenii îi calcă pragul bisericii pentru a căuta alinare. Către cei din mediul rural, preotul trimite voluntari pentru a le oferi ajutor.

Preotul a trăit în Moldova, la Mănăstirea Sihăstria, iar de patru ani s-a mutat pentru a sluji la București.