Părinți de nota 10

Fiica lui Bursucu a împlinit 16 ani! Mesajul emoționant al prezentatorului

Bursucu, pe numele lui real Andrei Cristea, e un tătic mândru din cale afară și a decis să spună asta unei întregi lumi! Cu ocazia zilei de naștere a fiicei lui, Alesia, prezentatorul de la „Teo Show” i-a scris adolescentei un mesaj emoționant, demn de recitit peste ani.

Alesia Baicu, fiica adoptivă a lui Bursucu, a împlinit recent 16 ani, iar prezentatorul TV a surprins-o cu un tort pe măsură. De asemenea, acesta s-a pregătit așa cum se cuvine pentru evenimentul important și a publicat pe rețelele de socializare un mesaj înduioșător pentru Alesia, fiica iubitei lui din altă relație.

Fiica lui Bursucu a împlinit 16 ani

Ziua de naștere a Alesiei a fost sărbătorită ca la carte în familia Cristea-Baicu, iar Alesia a primit un tort personalizat, cu numele unui brand internațional în mare vogă în această perioadă, „Off White”, care probabil este și preferatul ei.

Mesajul de „la mulți ani!” din partea lui Bursucu nu s-a lăsat așteptat, acesta fiind un tătic mândru din cale afară, chiar dacă el și Alesia nu au același sânge. Pentru prezentatorul TV acest lucru este complet irelevant, fiind „topit” după fiica lui, care a devenit de acum o domnișoară în toată regula.

„La mulți ani, iubita lui tati! Îți mulțumesc pentru tot ce însemni tu în viața mea! Îți mulțumesc pentru fiecare moment în care am zâmbit sau am lăcrimat împreună! Îți mulțumesc pentru tot ce ești și ce ai realizat tu! Sunt mându de tine”, a fost mesajul co-prezetatorului de la „Teo Show”.

Relația dintre Bursucu și fiica adoptivă

De-a lungul timpului, Bursucu a vorbit despre relația frumoasă pe care o are cu fiica lui adoptivă. Prezentatorul TV a cunoscut-o pe iubita lui, Andreea, alături de care mai are o fetiță, pe când aceasta era mama unei micuțe de şase ani.
Cei doi au o relație frumoasă, fiind foarte apropiaţi, și îşi spun tată-fiică, lăsând cuvântul „adoptiv” deoparte.

„Când eu și Andreea am zis că începem o relatie, mi-a zis că are un copil. Am întrebat-o despre relația anterioară, cum a procedat cu copilul, dacă tatăl vrea să o vadă pe fetiță. Practic, tatăl nu mai e fizic, a decedat.

Eu cu Alessia vorbim tată- fiică. Pentru mine, Alesia a însemnat foarte mult, mai ales în relația cu copilul pe care îl am acum, cu Anais”, declara Bursucu în urmă cu ceva vreme la Interviurile VIVA!.

Cine e și cu ce se ocupă iubita lui Bursucu. De șapte ani conduce o afacere

Dincolo de micul ecran, Bursucu e un tată cu normă întreagă, dar și un partener de nădejde. De aproximativ nouă ani trăiește o poveste de iubire cu Andreea. Aceasta apare foarte rar în lumina reflectoarelor, se concentrează mult asupra familiei și jobului pe care îl are. Din 2014 conduce o afacere, este manager la un parc de distracţii din staţiunea Mamaia.

Bursucu, iubita Andreea și fiicele locuiesc în Constanța, nu în București. Prezentatorul face zilnic naveta în Capitală pentru a fi prezent în direct la Kanal D de la ora 15.00, în platoul „Teo Show”.

Bursucu și Andreea au împreună o fetiță, pe Anays-Maria în vârstă de doi ani.