Părinți de nota 10

Mihai Petre copii. Imagini rare cu familia concurentului de la Asia Express

Se știe despre Mihai Petre că este dansator și un coregraf excepțional. De-a lungul anilor, el a participat la mai multe emisiuni de televiziune, însă odată cu participarea la ”Asia Express”, fanii au avut ocazia să afle mai multe detalii emoționante despre Mihai și familia sa.

Vârstă și copii Mihai Petre. Detalii despre familia concurentului de la Asia Express

Cel mai probabil, mulți români îl cunosc pe Mihai Petre de la emisiunea ”Dansez pentru tine”, acolo unde a făcut parte din juriu. De asemenea, el a avut calitatea de jurat și la emisiunea ”Românii au talent”, dar a avut și roluri în câteva filme românești, cum ar fi ”Zâmbet de soare”, ”Iubire și onoare”, ”Aniela” și ”Îngerașii”. În vârstă de 42 de ani, acum Mihai Petre a acceptat să participe la ”Asia Express”, alături de soția sa Elwira.

După cum spuneam, el este dansator, coregraf, instructor de dans și actor. Deși Mihai a practicat karate încă de la o vârstă fragedă, ulterior s-a dedicat în totalitate marii sale pasiuni, adică dansului. Așadar, la vârsta de doar 14 ani, după multă pregătire și eforturi depuse, Mihai Petre a devenit campion național la dans sportiv.

Ulterior, Mihai Petre a cunoscut-o pe Elwira, cea care i-a fost inițial parteneră de dans, iar apoi i-a devenit soție. Ba chiar mai mult de atât, cei doi au făcut o echipă excepțională pe plan profesional, fiind campioni ai României, finaliști la Cupa Europeană de Dans și semifinaliști la Cupa Mondială. De asemenea, Mihai și Elwira formează prima pereche din țara noastră care a reușit să se claseze în primele 50 din lume la IDSF World Ranking List în 2004.

Cine este Elwira Duda, soția lui Mihai Petre

Cine este Elwira Duda. Cunoscută mai mult ca soția lui Mihai Petre, Elwira se poate mândri cu o carieră impresionantă, fiind una dintre cele mai bune practicante de dans sportiv din România, din ultimii 20 de ani.

Elwira Duda și Mihai Petre au acceptat provocarea de la Asia Express și au pornit împreună pe “Drumul Împăraților”. Potrivit unor zvonuri, chiar ei ar fi câștigătorii sezonului 4.

Elwira Duda iubește dansul. Acesta i-a adus numeroase satisfacții, dar și dragostea. Dansatoarea de origine poloneză a moștenit dragostea pentru dans de la unul ei, dansator și el.

Mihai Petre a devenit campion național la dans sportiv la doar 14 ani. Pe Elwira a cunoscut-o tot prin intermediul dansului, după ce partenera sa s-a accidentat, iar un prieten i-a spus despre o fată din Polonia care este în aceeși situație ca și el.

O întâmplare i-a adus împreună, iar dansul i-a unit. Nu a fost dragoste la prima vedere, au mărturisit cei doi. Aceasta a venit treptat și s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. Mihai și Elwira s-au căsătorit în 2008, iar în 2012 au devenit părinții unei fetițe. Șase ani mai târziu familia li s-a mai mărit cu încă o fetiță.

La 49 de ani și după două nașteri, Elwira arată senzațional, ceea ce arată că petrece foarte mult timp în sala de dans.

Elwira este una dintre cele mai bune practicante de dans sportiv. Alături de soțul ei, ea a fost campioană națională în anii 2002, 2003 și 2004, atât la secțiunea Standard cât și la secțiunea Latino-Americana Mihai Petre si Elwira Duda au fost campioni nationali ai Romaniei.

Mihai și Elwira au fost prima pereche din România care a reușit să se s-a claseze în primele 50 ale lumii în IDSF World Ranking List, în 2004. Mai mult, cei doi au mai fost semifinaliști la Cupa Europeana de 10 Dansuri, semifinaliști la Campionatul Mondial de 10 Dansuri, finaliști la Cupa Europeană de dansuri Latino-Americane și finaliști la numeroase Openuri Internaționale IDSF.

Povestea de dragoste dintre Mihai Petre și Elwira durează de mai bine de un deceniu, iar cei doi formează o echipă formidabilă și în viața de zi cu zi. Ei și-au unit destinele în anul 2008, iar din iubirea lor au venit pe lume cele două fetițe minunate, Catinca și Ariana.

Catinca, fiica cea mare a lui Mihai Petre, s-a născut în 2012, iar Ariana a venit pe lume șase ani mai târziu. Ei bine, deși dansatorul și soția sa sunt împreună de foarte mulți ani, se pare că relația lor rămas la fel de surprinzătoare, iar ei se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

“Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu. Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit.

Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi. Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie”, spunea în urmă cu ceva timp Mihai Petre.

În prezent, Mihai Petre și Elwira au deschis împreună o Academie de dans în Capitală, unde petrec foarte mult timp, creând diverse coregrafii și organizând concursuri.