Părinți de nota 10

Trei cupluri de zodii care se despart în această iarnă

Iarna aceasta vine cu certuri, neînțelegeri și despărțiri pentru trei cupluri din horoscop. Dacă unii nativi se vor despărți de partener pentru că simt nevoia de o schimbare, alții vor pune capăt relației din cauza tensiunii acumulate în ultimul timp.

Gemeni – Scorpion

Gemeni și Scorpionul pot face o serie de compromisuri, dar până la un anumit punct. Ambii nativi sunt extrem de orgolioși, iar personalitatea independententă a Geamănului nu face casă bună cu gelozia Scorpionului. Lucrurile se precipită din ce în ce mai mult în relația lor, și cel mai probabil își vor spune adio până în primăvara anului viitor.

Balanță – Pești

Entuziasmul de la începutul relației începe să dispară, iar legătura dintre cele două zodii devine tot mai anostă, dar și tensionată. Peștii sunt persoane sociabile, cărora le place să fie înconjurați de prieteni. În schimb, Balanțele au o latură posesivă și pot avea impresia că Peștii nu le acordă suficientă atenție. Inevitabil, apar certurile între ei, iar pasul despărțirii va fi făcut de amândoi în lunile următoare.

Leu – Săgetător

Nici nativii Leu și Săgetător nu au un viitor promițător împreună. Săgetătorul își dă seama că nu mai are răbdare cu schimbările de atitudine ale Leului, care vrea să fie întotdeauna în centrul atenției. Săgetătorul are toate șansele să își găsească o nouă dragoste, în timp ce Leul nu va mai simți dorința să se implice într-o relație serioasă prea curând.