Părinți de nota 10

Ce nu iubesc bărbaţii la femei, cu Mihai Voropchievici: „Suspiciunile pot distruge o relaţie”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, lucrurile pe care bărbaţii nu le iubesc la femei.

S-ar putea să fie foarte mulţi care iubesc aceste lucruri. Spre exemplu, dacă ai o parteneră care e suspicioasă şi a început cu întrebări: de ce ai băgat parolă, de ce nu m-ai anunţat că întârzii astăzi, etc.

Nişte suspiciuni nefondate, neverificate se duc undeva ca nişte ciocane. Nu văd că ar fi un băiat care să accepte crize de gelozie, persoane de acest gen. Astea sunt nişte stări de isterie mascată şi dacă s-a răspuns sub forma unui afront.

De la asta se trece la a doua valoare: polologhie multă, vorba multă sau tocătorul doamnei. Prin natura lor, femeile vorbesc mai mult pentru că întotdeauna au ceva de spus. Întotdeauna găsesc o temă de discuţie, pe când bărbatul vorbeşte scurt şi la obiect. Pe femei le enervează astfel de atitudini pentru că pot crede că le dai cu flit.

Plângerile constante pe diferite teme. Bărbaţilor le plac femeile neajutorate atunci când nu sunt căsătoriţi. Povestea asta este o situaţie de forţă majoră. Dar dacă neajutorarea ascunde în spate un om profitor, atunci lucrurile se schimbă.

De multe ori, femeile se plâng că bărbaţii nu se implică, însă atunci când se implică nu sunt lăsaţi.

Citește mai mult pe Antena3