Părinți de nota 10

Horoscop până pe 17 octombrie 2021. Ce se întâmplă cu zodiile în următoarele zile

Horoscop săptămânal Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec este o perioadă bună să vadă exact din ce anturaj fac parte, care sunt prietenii pe care vor să-i mai țină aproape și pe care nu. Este momentul să spună adevărul celor din jur și să-și conslideze relațiile bazându-se pe persoane cu care împărtășesc aceleași principii. Pot începe să-și dorească din ce în ce mai mult să consolideze anumite proiecte în care sunt implicați și pot chiar să aibă sprijin din partea unor persoane importante. În cuplu se poate îmbunătăți remarcabil situația și mulți nativi pot face planuri de viitor alături de partener.

Horoscop săptămânal Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta are o amprentă profesională foarte puternică. Mulți nativi vor simți că este momentul să se afirme în carieră și vor avea mai mult curaj să-și seteze obiective mărețe către care să se îndrepte. În cuplu este o perioadă foarte bună pentru a reaprinde pasiunea în dormitor, iar din punct de vedere financiar este important ca nativii să aibă grijă cum administrează banii, fie ai lor, fie ai altora. Poate reușesc să restituie o datorie.

Horoscop săptămânal Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni lucrurile încep să se îmbunătățească la modul general, fie că este vorba de viața personală, sentimentală sau profesională. Nativii se pot ocupa mai mult de ei înșiși și de ceea ce-și doresc pentru ei, pot încerca să-și satisfacă plăcerile, să se bucure de pasiunile lor, să petreacă timp cu copiii sau cu persoana iubită. Mai multă grijă în weekend, când lucrurile pot deveni mai tensionate în cuplu din cauza banilor sau a vieții intime. De evitat speculațiile financiare!

Horoscop săptămânal Rac

Cei născuți în zodia Rac pot rezolva situații financiare care au fost îngreunate, blocate până acum și nu este exclus să primească vești despre un credit. Pe de altă parte, trebuie să aibă grijă la tendința de a se suprasolicita, mai ales pentru a le face pe plac celor dragi. Pot apărea momente în care nativii să simtă că nu mai au putere, că nu mai fac față unei situații, să se simtă extenuați. În unele cazuri, munca de zi cu zi poate fi cea care le consumă multă energie și săptămâna aceasta ar putea să se responsabilizeze mai mult față de sarcini și de program astfel încât să devină mai eficienți și să consume mai puține resurse pentru a obține aceleași rezultate.

Horoscop săptămânal Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu, săptămâna aceasta este foarte promițătoare din punct de vedere sentimental, atât pentru cei care sunt într-o relație, cât și pentru cei singuri. Este un bun moment să-și consolideze viața sentimentală, să înceapă o relație de lungă durată, să-și recâștige din entuziasm și optimism la acest capitol. Pe de altă parte, este o perioadă în care nativii pot avea idei bune, pot rezolva situații ce țin de acte și pot lua decizii importante și înțelepte.

Horoscop săptămânal Fecioară

Cei născuți în Fecioară s-ar putea să aibă impresia că nu sunt suficient de apreciați la locul de muncă și asta să-i ambiționeze să facă lucrurile cu și mai multă conștiinciozitate, cu și mai multă perseverență și, implicit, să le crească și pretențiile financiare. Nativii trebuie să aibă grijă la suprasolicitare pentru că tendința de a munci prea mult este mare. Este nevoie să fie responsabili. Timpul petrecut cu familia îi poate detensiona și, în plus, vor avea parte de susținere din partea celor dragi, ceea ce-i va echilibra.

Horoscop săptămânal Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor începe să se simtă din ce în ce mai bine emoțional și sentimental, însă vor trebui să facă pași serioși spre a-și găsi fericirea în lucruri mărunte, în ceea ce-i înconjoară și să se dedice acelor activități care le aduc bucurie. S-ar putea să-și dorească să devină părinți sau să acorde mai multă atenție copiilor, să fie mai preocupați de situațiile care se petrec în viața acestora. Din punct de vedere profesional, nativii au mare susținere în comunicare și în negocieri și pot rezolva inclusiv contexte ce țin de acte.

Horoscop săptămânal Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion continuă și săptămâna aceasta seria frământărilor și conexiunea cu trecutul poate fi destul de puternică, dar este de preferat ca nativii să o folosească pentru a se vindeca, pentru a se detașa de tot ce este toxic și nu pentru a relua anumite tipare. Din punct de vedere financiar este o perioadă bună care poate aduce ocazia consolidării veniturilor. Pe de altă parte, relațiile cu familia se mai îmbunătățesc și se pot rezolva situații ce țin de casă, de bunuri patrimoniale.

Horoscop săptămânal Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o perioadă favorabilă din multe puncte de vedere. Pot fi mai comunicativi, mai dornici să-și exprime sentimentele, să discute despre viața lor și să facă dreptate, să clarifice lucruri care până acum le-au adus semne de întrebare, frământări. Framecul de care dau dovadă nativii poate fi de ajutor pentru a obține mai ușor ceea ce-și doresc de la ceilalți, așa că cei care au de negociat pot obține ceea ce-și doresc.

Horoscop săptămânal Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor simți o reală detensionare a situației financiare și pot descoperi alternative pentru a-și consolida veniturile. Este o perioadă bună să conștientizeze care sunt acele nevoi pe care le au pentru a-și atinge niște obiective și să investească în direcția respectivă, mai ales că profesional este o perioadă de afirmare și consolidare a statutului. Pe de altă parte, s-ar putea ca să se gândească mai mult decât este cazul la un partener din trecut sau să fie atrași de personane indisponibile sau chiar să intre în relații ascunse.

Horoscop săptămânal Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să-și îmbunătățească starea generală, inclusiv starea de sănătate, dacă s-au confruntat cu afecțiuni în ultimul timp. Este o perioadă bună să facă ceva pentru ei înșiși, să construiască ceva în viața lor, mai ales că vor simți că lucrurile se mai detensionează și deblochează. Poți îmcepe un nou curs, poți să te folosești de o diplomă obținută. Nativii sunt ajutați de contextul astrologic de acum să-și consolideze niște principii de viață și să îndrăznească să meargă mai departe conform cu credințele lor.

Horoscop săptămânal Pești

Cei născuți în zodia Pești pot profita din plin de contextul astrologic al acestei săptămâni pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, pentru a se debarasa de vicii și situații toxice, pentru a se îndepărta de tot ce le face rău, chiar de dependențele dăunătoare pe care le țineau ascunse până acum. Nativii pot simți că își recapătă puțin cât de puțin controlul asupra propriei vieți, însă în continuare sunt vulnerabili și predispuși la pierderea resurselor. Profesional este o perioadă bună să fie văzuți și apreciați de șefi.