Părinți de nota 10

Cine e soția lui Christian Sabbagh

Christian Sabbagh, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la Kanal D, a ajuns în atenția publică după ce soția sa a cerut un ordin de protecție.

Iulia, partenera de viață a vedetei, a cerut ajutor din partea instanței, după ce ar fi fost agresată. Acesta este motivul pentru care moderatorul urmează să se prezinte la Judecătoria Sectorului 4, pe 7 octombrie 2021.

Soția lui Christian Sabbagh a înregistrat plângerea în urmă cu două zile, când a simțit că nu este în siguranță alături de bărbatul cu care este căsătorită din anul 2017 și cu care are și doi copii.

Femeia își dorește un ordin de protecție pe o perioadă mai lungă de timp împotriva partenerului de viață, care este mai mare cu 19 ani decât ea.

Vedeta a explicat pentru FANATIK care sunt motivele pentru care a ajuns în această situație neplăcută, precizând că totul a plecat de la o mică neînțelegere.

Christian Sabbagh tratează totul ca pe o glumă și speră ca Iulia să renunțe la ordinul de protecție. De altfel, bruneta chiar l-a sunat să-i ceară să se întoarcă deja acasă.

Prezentatorul de la Kanal D a mai precizat că disputa a plecat de la niște mesaje primite de la admiratoare, subliniind faptul că ambii sunt persoane geloase.

Cum și-a cunoscut Christian Sabbagh cea de-a treia soție

Christian Sabbagh s-a îndrăgostit imedit de frumoasa brunetă, care nu știa cine este el pentru că locuia în Spania. Vedeta a curtat-o intens pe cea care a devenit cea de-a treia sa soție.

Iulia avea 25 de ani când și-a cunoscut soțul, era studentă la medicină și rezidentă în Spania. Niște amici au fost cei care le-au făcut cunoștință, în Istanbul.

Christian Sabbagh și Iulia au împreună doi copii, Anais și Christian Jr., în timp ce vedeta mai are doi alți copii dintr-o căsnicie anterioară, Eduard și Yasmine.

Prezentatorul și cea de-a doua soție, Louise, au divorțat după un mariaj de 10 ani. Cât despre prima soție, vedeta a făcut foarte puține declarații de-a lungul anilor.

Soția lui Christian Sabbagh vrea un ordin de protecție

Ordinul de protecţie reprezintă hotărârea emisă de instanţa de judecată în momentul în care o persoană este pusă în pericol de un act de violență din partea unui membru de familie.

Acesta poate fi emis provizoriu, pe o perioadă de numai 5 zile, de polițiști, care au obligația de a lua unele măsuri și interdicții imediate. Cel mai probabil Iulia, soția lui Christian Sabbagh va cere retragerea acestui ordin de protecție.