Părinți de nota 10

Andreea Ibacka a născut astăzi! Actrița are un băieți

Ziua cea mare a sosit. Astăzi, Andreea Ibacka a născut.

Anuntul lui Cabral

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine.
Andreea Ibacka e bine și ea.
Eu sunt acasă cu Namiko.

Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”

Soțul ei, Cabral, a publicat câteva imagini din drumul spre spital, acolo unde deja vedeta a ajuns și unde se pregătește să nască. Ea le-a spus fanilor că deja a intrat în travaliu.

O zi plină de multe emoții a început astăzi pentru Andreea Ibacka și soțul ei, Cabral. Astăzi actrița va aduce pe lume cel de-al doilea copil, iar recent partenerul de viață al vedetei a publicat câteva filmări cu Andreea Ibacka înainte de a ajunge la spital.

Aflați în mașină, Andreea Ibacka le-a spus fanilor de pe Instagram că a intrat deja în travaliu, iar acum e în drumul spre maternitate, acolo unde urmează să dea naștere celui de-al doilea copil, un băiețel.

Ulterior, ajunși la spital, Cabral a condus-o pe vedetă până la intrarea în maternitate, însă acum cum sunt restricțiile pandemiei el nu poate să fie alături de ea în momentul nașterii. Totuși, Andreea Ibacka i-a spus să stea prin zona spitalului deoarece oricând poate să-l sune și să-i dea mare veste.

”Se pare că se livrează”, a scris Cabral în dreptul fotografiei cu Andreea Ibacka, aflată la intrarea în spital.

Invitată la Antena Stars, Andreea Ibacka mărturisea că primele 10 săptămâni din sarcină au fost ca și cum nici măcar nu ar fi fost însărcinată. Ea a mărturisit că se obișnuise deja cu burtica de gravidă și nu a mai fost nimic nou pentru ea.

Vedeta a mai precizat că se simte mult mai pregătită acum, mai ales că e pentru a doua oară când devine iar mamă, și are toată susținerea și a partenerului ei de viață.

”În primele 10 săptămâni am avut dimineața niște stări mai ciudățele, comparând cu prima sarcină când nici măcar nu am simțit că sunt însărcinată. Au fost niște stări specifice și burtica s-a rotunjit foarte repede. Fiind a doua oară, este o burtică cu exercițiu. Faptul că acum povestim public despre asta, ne ajută cumva să ne obișnuim cu ideea celui de-al doilea copil. Acum că pot să fiu gravidă oficial mă ajută să fac planuri și să-mi imaginez ce urmează. Sunt mult mai pregătită.”, a spus frumoasa actriță la Antena Stars.