Părinți de nota 10

Adela Popescu, anunt despre al patrulea copil

Recent, prezentatoarea Vorbește Lumea a vorbit despre al patrulea copil. În februarie 2021, Adela a dezvăluit care a fost reacția lui Radu după aflarea sexului celui de-al treilea copil. „A zis: «Nu pot să cred! O să avem 4 copii!». (…) Ai prins-o? Pentru că și acesta este băiat, o să mai facem unul până va fi fetiță”, a spus Adela atunci.

Adela Popescu a mărturisit că nu se mai vede mamă pentru a patra oară. „S-a încheiat, de tot, gata”, a declarat Adela. Tot atunci, actrița a dezvăluit ce i-a spus tatăl ei după nașterea lui Adrian. „Nu mai faceți, tată, copii! Gata, vă ajung trei. Că vă trec tinerețile”, a spus Doru Popescu. „Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți”, a mai glumit Adela.

„Eu visez la momentul în care copiii vor avea independență, nu mă omor după perioada asta. Vârsta asta a lor mi-e simpatică, mi-e dragă, dar vârsta ideală pentru mine e aceea la care sunt independenți, în sensul că nu trebuie să fiu atentă să le fac observație să nu cadă. Să putem să ne plimbăm cu bicicletele în junglă și ei să pedaleze singuri”, mai spunea Adela în podcastul Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar. „Eu în momentul ăla vreau să ajung. Vreau să călătoresc, să văd lumea cu ei așa. (…) La un moment dat vrei să te bucuri de momente frumoase și sigur că sunt mame care se bucură de bebelușeală, dar eu nu sunt genul”, a mai spus atunci.

Adela și Radu vor pleca în vacanță la Roma de ziua actriței, mai precis pe 8 octombrie. Aceasta va fi a treia escapadă doar în doi a perechii de când au devenit părinți. Prima a fost după nașterea lui Alexandru, la Barcelona, iar a doua după nașterea lui Andrei, în Dubai. „De 5 ani sunt însărcinată și alăptez, nu vă faceți griji”, a glumit Adela, în platoul Vorbește Lumea.

„Spune acum, în fața poporului, tu mă lași însărcinată pentru că îți place cum arăt cu forme?”, l-a întrebat Adela pe Radu. „Cine a zis treaba asta? Da! Da, așa este, recunosc!”, a răspuns prezentatorul. „Atunci, scumpe, dau drumul la mâncat, decât să facem copii, uite, sunt greu de întreținut”, a continuat Adela. „Păi, ce facem, că tu ești mereu însărcinată și și mănânci”, a completat Radu în glumă. „Aia e problema”, a încheiat prezentatoarea.