Părinți de nota 10

Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:

Un tânăr milionar, care trăia o poveste de dragoste de mai mulți ani cu Ela, și-a testat iubita. Relația lor a fost înflăcărată de la început, iar bărbatul se gândea să facă pasul cel mare.

Însă, cum toți cei din jur puneau la îndoială loialitatea tinerei față de el, tânărul s-a gândit să-i testeze iubirea. Așa că, înainte s-o ceară de nevastă, tânărul i-a comunicat fetei că și-a pierdut întreaga avere din cauza unor jocuri de noroc. El i-a mai spus, însă, că nu există vreo dependență de aceste jocuri de noroc și că are de gând să se pună din nou pe picioare. Numai că, până atunci… e falit!

Reacția fetei a fost, însă, și mai surprinzătoare de atât. Deși îi jura iubire veșnică, Ela a avut o altă părere când a auzit că iubitul ei nu mai are bani. Femeii nu i-a trebuit prea mult timp pentru a-și da seama că, de fapt, relația lor nu are viitor. Cuvintele femeii l-au șocat pe bărbat:

„Auzi, m-am gândit mai bine și nu mă simt pregătită să mai continui, cred că nu sunt suficient de îndrăgostită de tine. A fost frumos totul, dar vreau să îi pun capăt acum ca sa nu suferim mai mult dupa. Înțelege-mă!”

Așa a aflat tânărul că cea pe care o credea iubirea vieții lui era doar o femeie profitoare, care l-ar fi părăsit instant când ar fi dat de greu. Din fericire, femeia a plecat la timpul potrivit din viața lui, iar el n-ajuns să-i pună un inel pe deget. Cu toate acestea, bărbatul a rămas cu un gust amar și spune că nu va mai avea încredere cu ușurință în orice femeie. El are de gând să nu se mai avânte în relații și să-și acorde suficient timp să o cunoască pe cea de lângă el.