Părinți de nota 10

Avea 12 ani când a făcut senzație pe scena Next Star, acum intră în studio cu nume grele din muzică! Îl mai recunoaște cineva?

Vă mai amintiţi de simpaticul solist Omar Arnaout care, în 2013, punea mâna pe marele premiu de 20.000 de euro, în primul sezon “Next Star” (Antena 1)? Acum, la 18 ani, el este de nerecunoscut! Dar şi alţi puşti care au rupt gura târgului la concursurile muzicale sunt buni de manechini. Este vorba despre Adrian Ţuţu, Narcis Iustin Ianău, dar şi despre Mario Fresh, de la “Românii au talent” (PRO TV).

În primul sezon al emisiunii „Next Star” (Antena 1), Omar Arnaout i-a cucerit pe români cu piesele sale orientale şi cu vocea de cinci stele. Tânărul a împlinit 18 ani şi, chiar are o iubită. Tatăl solistului este libanez, iar mama este româncă, ei fiind de fapt şi cei mai mari fani ai lui Omar, însoţindu-l la toate spectacolele, inclusiv la cele din străinătate. De când a câştigat marele trofeu, în urmă cu şase ani, puştiul a avut agenda plină de concerte, lansând piesele “Insan” sau “Edrab”. Iată însă că, deşi are o voce foarte bună, Omar a făcut un anunţ surprinzător, într-un interviu pentru esconpoint.wordpress.com: ”Eurovision este ceva frumos, dar nu cred că m-ar ajuta cu ceva. Mult mai mult bine mi-a făcut «Next Star». Eurovision te teleportează într-o lume în care nu poţi să-ţi pui amprentă, ajungi mult prea sus deodată şi, drept dovadă, sunt toţi cei care au câştigat pe parcursul anilor, cine-i aude?”.

Chipeşul artist a mai menţionat că nu şi-a făcut niciodată planuri şi că poate aceasta este reţeta succesului şi că are mulţi prieteni pe conturile sociale. Iar Adrian Ţuţu (26 de ani), care a câştigat primul sezon al emisiunii “Românii au talent” (PRO TV), a devenit compozitor şi producător atât pentru el, cât şi pentru alţi artişti. S-a zvonit că premiul de 120.000 de euro, din 2011, nu ar fi fost cu noroc, şi că acum s-a retras în Focşani, oraşul natal, unde a deschis un studio de înregistrări. Şi el a dat mai multă atenţie look-ul său, fiind de nerecunoscut.

Cât îl priveşte pe Narcis Iustin Ianău (23 de ani), care a luat argintul, tot în 2011, la ”Românii au talent”, acesta a renunţat la ochelari, şi-a schimbat şi freza şi a scăpat şi de chinuitoarele coşuri, aşa că fetele sunt topite după el. S-a stabilit în Germania şi apare pe marile scene ale lumii, ba chiar a înregistrat şi o mare performanţă, fiind în acelaşi concert cu inegalabila Sarah Brighman. Şi-a încercat norocul la semifinalele naţionale Eurovision din România, dar şi din Germania, însă fără succes. Şi, surpriză!, nu-şi protejează deloc vocea de cinci stele, dimpotrivă, a declarat că bea apă rece, mănâncă îngheţată şi adoră seminţele: ”Îmi place să cânt, nu fac mari eforturi”, a declarat el, imediat după performanţa de la PRO TV, de acum opt ani.

În 2013, Omar Arnaout impresiona o țară întreagă cu vocea sa senzațională la ‘Next Star’, iar ritmurile sale orientale nu te lăsau să stai jos. Pe jumătate libanez, pe jumătate roman, Omar era o prezență deopotrivă exotică și simpatică.

La șase ani de când a câștigat ‘Next Star’, Omar Arnaout s-a schimbat radical. Copilul plăpând, născut în anul 2000, s-a transformat într-o frumusețe de băiat, care toamna aceasta va împlini 19 ani. La vârsta la care alți adolescenți încă depend de părinți, Omar face avere susținând concerte în toată lumea și având un succes colosal în țările arabe, cu muzica sa pe ritmuri orientale. Adolescentul a lansat piese în limba engleză, arabă și în română și este la mare căutare în Quatar.

În paralel a continuat și studiile, astfel că la Bacalaureatul susținut anul acesta a obținut o medie onorabilă, 8,65, iar zilele trecute a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost admis la Conservator.