Părinți de nota 10

Echinocțiu De Toamnă 2021: Cele 3 Zodii Influențate Puternic

Echinocțiul de toamnă 2021 va avea loc în 22 septembrie anul acesta. Iată cele 3 zodii influențate puternic de echinocțiul de toamnă.

Echinocțiu de toamnă 2021. Echinocțiul de toamnă reprezintă, din punct de vedere astral, momentul în care ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ. Acest fenomen se datorează faptului că Soarele, în mișcarea sa aparentă pe cer, se află exact pe ecuatorul ceresc.

În fiecare an echinocțiul de toamnă are loc între zilele 21 și 24 septembrie. Anul acesta echinocțiul de toamnă pică pe 22 septembrie la ora 19:21.

Echinocțiul de toamnă astrologie. Echinocțiul de toamnă aduce schimbări pentru cele mai multe dintre zodii, dar 3 dintre acestea vor fi influențate în mod puternic.

Este vorba despre nativii din zodia Taur, despre cei din zodia Fecioară și despre cei din zodia Balanță.

ZODIA TAUR. Începutul anului a fost unul dificil pentru nativii din zodia Taur, care au avut probleme diverse. Fie au avut probleme serioase în mariaj, cu certuri numeroase, unii dintre nativi chiar despărțindu-se sau ajungând în prag de despărțire, fie au avut probleme la serviciu.

Nativii din zodia Taur nu au fost deloc înțeleși de ceilalți în prima parte a anului. Au intrat în conflicte nenumărate, la serviciu, acasă și în alte conjuncturi.

Ei bine, totul se schimbă pentru Tauri odată cu venirea echinocțiului de toamnă. Echinocțiul din septembrie le aduce Taurilor mult noroc. Ei vor avea parte de momente frumoase atât în cuplu, cât și în viața profesională.

Munca le va fi răsplătită și nu este exclus chiar să fie promovați și să li se mărească salariul.

ZODIA FECIOARĂ. Fecioarelor începutul anului le-a adus mult noroc și au avut parte de multe realizări, atât în plan profesional, cât și sentimental.

Ei bine, în ceea ce privește Echinocțiul de toamnă, care se petrece pe 22 septembrie, la o singură zi după ce se încheie zodia Fecioarei, acesta nu vine cu vești prea bune pentru Fecioare. Fecioarele vor avea parte de un conflict serios cu un membru al familiei. Spiritele se vor aprinde, iar relația se va strica, cel puțin pentru o perioadă.

Nici în privința jobului și a relației Echinocțiul de toamnă 2021 nu aduce lucruri prea bune pentru Fecioare.

Nu vor avea parte de mari realizări până în luna octombrie 2021.

ZODIA BALANȚĂ. Echinocțiul de toamnă 2021 are loc chiar în zodia Balanță. Data de 22 septembrie 2021, atunci când se petrece Echinocțiul de toamnă 2021, este chiar prima zi a zodiei Balanță.

Echinocțiul de toamnă 2021 va avea o influență puternică pentru Balanță, din păcate nu una pozitivă. Balanțele vor fi stresate și obosite, urmând să aibă foarte mult de muncă în această perioadă. Vor avea zile în care vor claca, dar puterea de muncă le va ajuta pe Balanțe să o scoată, în cele din urmă, la capăt. Luna octombrie vine cu vești mai bune pentru Balanțe, cel puțin în ceea ce privește a doua parte a lunii.