Părinți de nota 10

Adela Popescu: „Am tras o sperietură”

Radu Vâlcan s-a infectat și el cu COVID-19 de la Adela Popescu! Nu a scăpat de probleme nici băiețelul lor de două luni și a luat și el boala de la părinții lui. Prin urmare, Adela Popescu a anunțat astăzi că a tras o mare sperietură când a realizat că și Radu, dar și micuțul Adrian au COVID-19.

Adela Popescu a fost prima care s-a infectat cu COVID-19, iar câteva zile mai târziu a aflat că au luat virusul și Radu Vâlcan, dar și bebelușul lor de două luni. Cei doi băieți mai mari sunt în regulă, spune Adela Popescu și, din fericire, și ea, soțul și micuțul Adrian se simt mai bine astăzi.

Aflată în carantină de câteva zile, în propria locuință, Adela Popescu a anunțat, luni dimineață, în direct la „Vorbește lumea’, că și partenerul ei, Radu Vâlcan, s-a infectat cu noul coronavirus.

Potrivit declarațiilor Adelei Popescu, Radu a luat virusul chiar de la ea, după ce a îngrijit-o pe perioada carantinei. Din fericire, starea de sănătate a lui Radu Vâlcan este una bună deocamdată.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji.

Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi’, a declarat Adela Popescu, la Pro TV.

Ulterior, Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut câteva stories pe Instagram și au anunțat cum se simt. Zâmbitori, cei doi și-au informat fanii că nu sunt motive de panică.

„Beau un cappuccino cu lapte vegetal, așa cum îi stă bine bolnavului. Ei bine, așa arată doi dintre cei trei oameni de la noi din casă care au luat acest virus. Ne simțim foarte bine, totul e foarte bine. Ah, și eu sunt și vaccinat”, a spus Radu Vâlcan pe Instagram.