Părinți de nota 10

Lecția primită de Măruță de la copiii săi

Eva și David i-au predat tatălui lor o adevărată lecție de generozitate și empatie. Vor să ajute atât cât pot copiii vulnerabili și l-au convins pe prezentator să li se alăture.

Acesta a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, alături de mai multe fotografii.

Cătălin Măruță s-a îmbrăcat într-un tricou roșu, culoare purtată și de Eva și David, și a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, alături de câteva fotografii.

“Eva și David m-au inspirat azi și am ales și eu un tricou roșu! Ei marchează la școală o zi în care donează pentru copiii vulnerabili și am vrut să fiu solidar. Generozitatea și empatia se învață de când ești mic. Și când ești mare te bucuri când vezi ce inimi mari au copiii!”, a scris Cătălin Măruță. 

Ce mesaje au postat Eva și David

Eva și David au vrut ca toată lumea să afle exact despre ce este vorba, pentru ca cei care doresc să ajute să o poată face.

“Numai Moș Crăciun mai lipsește din poza asta! Ne-am îmbrăcat în roșu azi pentru că la școală marcăm Jeans of Genes Day și donăm pentru copii vulnerabili de la Hospice Casa Speranței.

Tati a vrut să fie solidar cu noi și a ales și el un tricou roșu! Ia spuneți voi, cui îi stă cel mai bine?”, a scris fiica prezentatorului pe contul său de Facebook.

“Uniforma zilei pentru noi azi este tricoul roșu! Tata a intrat în joc și a și-a pus și el un tricou roșu pentru că noi mergem la școală așa, plus donăm pentru copiii vulnerabili de la Hospice Casa Speranței”, a fost mesajul lui David.