Părinți de nota 10

Imagini rare cu Andreea Marin, iubitul și fiica adolescentă. Cum a apărut Violeta în Capri

Andreea Marin, iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, și fiica vedetei s-au bucurat de o vacanță în Capri, pe Costiera Amalfitană. Violeta, în vârstă de 13 ani, s-a făcut remarcată imediat în imaginile făcute publice de mama ei celebră pe rețelele de socializare.

În imaginile postate de vedetă pe Facebook și Instagram, Violeta are ochi albaştri, buze pline şi păr lung, ca de zână, cum avea şi mama sa în adolescenţă.

„Iubesc dimineţile de vară blânde, când poţi privi soarele şi nu îl cauţi printre nori, apoi plimbările în papuci şi pantaloni scurţi pe cărări noi, umbrite doar de flori parcă rupte din rai, ce aşteaptă a fi descoperite, serile elegante şi vesele, mâncarea mediteraneană parfumată şi aromată, muzica italiană şi spiritul unic al insulei pe care o iubesc pe viaţă: Capri. A fost de neuitat şi această vacanţă. O scurtă, dar minunată binecuvântare”, a scris, la final de vacanţă, Andreea Marin în mediul online.

În Capri, cei trei au vizitat orașul, dar au explorat și apele Mării Tireniene. Andreea Marin și Violeta s-au pozat în mai multe ipostaze, semn că s-au bucurat mult de vacanța petrecută împreună.

„Eu am educat-o pe Violeta să vadă mama din mine, şi nu omul de televiziune, pentru ea nu sunt o «vedetă», nu sunt nici pentru mine măcar. Suntem oameni cu picioarele pe pământ şi vreau să crească sănătos şi echilibrat. Seamănă foarte mult cu mine, recunosc. Mă recunosc în Violeta de parcă m-aş uita în urmă şi m-aş întoarce în timp…”, a spus Andreea Marin pentru clickpentrufemei.ro despre relația pe care o are cu fiica sa.