Părinți de nota 10

Cine este, de fapt, sotia lui Petrica Cercel! –

Petrică Cercel a murit, din cauza noului coronavirus. Cântărețul lasă în urmă trei băieți care vor merge în viață fără tată, dar și o soție, pe Ana, care va fi nevoită să-l conducă pe ultimul drum pe cel pe care l-a iubit cel mai mult. La ultimele interviuri, Petrică Cercel mărturisea cât de mult își iubește nevasta.

Tot timpul artistul a vorbit extrem de frumos despre familia sa la care a ținut foarte mult, iar despre Ana Cercel, soția lui, Petrică Cercel mărturisea că e o soție perfectă care tot timpul i-a fost alături, l-a înțeles în carieră și mereu l-a așteptat cu brațele deschise acasă.

Deși de ani buni se afla în lumina reflectoarelor, abia acum 7 luni manelistul și-a adus toată familia la televizor. Pentru prima dată, familia Cercel a apărut în întregime la Antena Stars. Deși el era foarte cunoscut, puțină lume știe cum arată soția sa alături de care a stat mai bine de 35 de ani.

Petrică Cercel a apărut cu toată familia la TV. Manelistul era căsătorit de peste 35 de ani

Petrică Cercel și-a prezentat întreaga familie la Antena Stars

Chiar dacă până acum 7 luni și-a ținut soția, nepoții și nurorile departe de lumina reflectoarelor, pentru prima dată, în direct la Antena Stars, Petrică Cercel și-a deschis ușa casei.

Astfel, telespectatorii emisiunii ”Showbiz Report” au putut face cunoștință cu Ana, soția lui Petrică, dar și cu toți cei trei copii alături de familiile lor, despre care manelistul are numai cuvinte de laudă, dar își dă în vileag și nurorile.

”Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, a spus Petrică Cercel, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

De cealaltă parte, femeia alături de care Petrică trăiește de mai bine de 35 de ani, Ana, spune că ea se ocupă de treburile casnice ale familiei și se caracterizează o femeie puțin geloasă, ce-i drept are și de ce, căci nu e ușor să fii soție de cântăreț

”În familia noastră eu gătesc, ele (nr. soțiile copiilor) doar mă ajută. Fac la ele acasă. Eu ca soție sunt geloasă așa ca orice femeie”, a declarat Ana, soția manelistului.

Ei bine, dacă bunicii au numai cuvinte de laudă despre copii și despre familia mare pe care o au și de cealaltă parte lucrurile stau fix la fel. Florin, Ionuț și Ami au luat tot ce e mai bun de la părinții lor, iar acum pun în aplicare în relațiile cu soțiile lor.