Părinți de nota 10

Cristina Stoicescu a câștigat în 2007 sezonul 4 de la „Dansez pentru Tine”, alături de ALEX VELEA. Soțul ei suferea de acromegalie, o boală FOARTE RARĂ caracterizată prin creșterea extremităților corpului

Sezonul al patrulea al show-ului „Dansez pentru Tine” a fost, fără doar şi poate, unul dintre cele mai lacrimogene. Câştigătoare a fost Cristina Stoicescu, care a dansat cu Alex Velea pentru soţul ei, George, care fusese diagnosticat cu acromegalie, o boală extrem de rară caracterizată prin creşterea extremităţilor corpului.

Din fericire, povestea avea să aibă un happy-end. Cristina a investit cei 50.000 de euro câştigaţi în operaţia sotului ei. Intervenţia chirurgicală a avut loc într-un spital din Germania şi, din fericire, a fost încununată cu succes. „Operaţia şi spitalizarea au costat 33.000 de euro, iar şedinţa cu raze gama încă 10.000 de euro. Dacă nu cîştigam concursul ‘Dansez pentru Tine’, George nu avea absolut nici o şansă„, mărturiseşte câştigătoarea din sezonul 4.

Cristina, care a pus câteva kilograme în ultimii ei, este acum în al nouălea cer. A adus pe lume un băieţel, David, care, din fericire, nu are nicio problemă de sănătate. Iar George, care a fost vindecat în totalitate, lucrează la o firmă de constucţii în ţara care i-a salvat viaţa, Germania.

„Banii castigati au fost suficienti, sotul meu facand operatia in Germania si apoi raze gama. Viata noastra s-a schimbat radical, iar sotul meu si-a recapatat sanatatea datorita acestei minunate emisiuni. Multumim lui Dumnezeu ca am trecut de cea mai grea problema din viata noastra si sa speram ca nu vom mai fi nevoiti sa trecem prin altele sau cel putin nu asa de grele”, a spus Cristina pentru cancan.ro, în urmă cu ceva timp.

Pe de altă parte, viața fostei concurente de la Dansez pentru tine s-a schimbat radical de atunci, iar acum este cum nu e poate mai fericită, în compania soțului său și a băiețelului pe care îl au împreună.

Articole recente

”Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea