Părinți de nota 10

Cleopatra Stratan și mama ei, îmbrățișarea care a topit internetul. „E cea mai puternică, iubitoare și frumoasă ființă de pe Pământ”

Deși este în luna de miere alături de proaspătul ei soț, Edward Sanda, Cleopatra este mereu cu gândul la cei dragi de acasă. S-a căsătorit, dar tot puiul mamei rămâne, așa că solista de 18 ani și-a arătat dragostea pentru cea care i-a dat viață.

Rare sunt aparițiile publice ale soției lui Pavel Stratan. Aceasta preferă să stea în umbra celebrei sale familii, căreia îi este alături la orice pas. Așa s-a întâmplat și în cazul celui mai important moment din viața fiicei sale, căsătoria. Cleopatra a pus pe Instagram o imagine care i-a topit pe admiratorii ei. Într-o îmbrățișare strânsă, cântăreața și mama ei arată simplu, dar emoționant ce înseamnă o legătură puternică.

„Mama… Știți bine că are foarte puține apariții online, dar asta nu înseamnă că nu e cu mine oricând și oriunde! Prefer să o prezint în fața voastră ca cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă de pe Pământ pe care o cunosc! Te iubesc, mami”, a scris Cleopatra în dreptul pozei înduioșătoare.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat mult așteptate. „Fără cuvinte… Să fie veșnic sănătoasă!”; „La cât ești de educată și cu bun simț, știm cu toții că ai cea mai bună mamă, de pe planetă”; „Emoționant. Mi s-a făcut dor de mama”, au fost câteva dintre mesajele care i-au ajuns Cleopatrei la inimă.

Dacă în familia lor s-a pus accentul pe muzică, mama Cleopatrei Stratan nu activează în domeniul artistic. Rodica Stratan e de profesie inginer în Chișinău, Republica Moldova, acolo unde ea și tatăl artistei locuiesc împreună cu fratele mai mic al Cleopatrei.

Cleopatra Stratan, în vârstă de 19 ani, s-a căsătorit în urmă cu câteva săptămâni cu Edward Sanda. Cei doi au făcut cununia civilă în București, iar cununia religioasă, în Republica Moldova. Cei doi nu au dorit să aibă nași la nuntă, iar alături de ei au fost doar cei apropiați.