Părinți de nota 10

Când vor avea Simona Halep şi Toni Iuruc primul copil

Simona poartă, de pe 15 septembrie, numele Halep Iuruc. Într-un cadru idilic, cu oamenii dragi alături, cea mai valoroasă tenismenă din România și-a oficializat relația cu bărbatul iubit.

Așteptarea a luat sfârșit! Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns la Fratelli, acolo unde, în câteva minute, vor semna actele și vor deveni soț și soție. Zâmbitori, cei doi au coborât emoționați din mașină și, în timp ce milionarul machedon a schițat un zâmbet, Simona a fost mult mai generoasă în gesturi. A salutat presa, zâmbind larg. Pentru cea mai importantă zi din viața personală, sportiva a ales să poarte o rochie lungă, crem, cu inserții aurii, brodată în partea de sus și cu pliuri – în cea de jos, în timp ce Toni Iuruc a optat pentru un costum negru, clasic, pe care l-a accesorizat cu un papion elegant, de aceeași nuanță.

Printre zecile de rude pe care le au Simona Halep și Toni Iuruc, la petrecerea de nuntă a jucătoarei de tenis au fost invitate personalități din lumea sportului și a politicii. Conform Telekom, pe lista de invitați se află și președintele Klaus Johannis, iar șansele să-și facă apariția la eveniment sunt majore. Și, cum o astfel de apariție necesită atenție maximă, măsurile de siguranță luate de cuplul Halep-Iuruc sunt… draconice. Invitații au primit indicații clare: nu au voie cu telefonul mobil sau alte dispozitive de filmat și înregistrat și au fost rugați să nu ofere celebrul plic cu bani ca dar.

În ciuda discreție dorită de Halep, informații despre mult așteptatul eveniment au tot “răsuflat” în presă.

Dacă Ilie Năstase a fost cel care a dat-o de gol pe Simona Halep cu nunta, Emanoil Savin a mărturisit, pentru FANATIK, cum va avea loc evenimentul și motivul pentru care a fost organizat ”din scurt”.

”Știu sigur că își dorește copii și ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria, pentru că ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia. (…) Probabil că o să-și ia o pauză (n.r. dacă rămâne însărcinată), că așa și-au luat toate marile tenismene, atunci când au avut un copil. În doi ani o văd înapoi în top 3”, a spus Emanoil Savin despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc.

Tănase Halep, văr primar cu Stere, tatăl Simonei, a dat puţin din casă şi a dezvăluit care sunt planurile de viitor ale cuplului Halep-Iuruc. Acesta a susţinut că jucătoare de tenis îşi doreşte mult să devină mamă, însă momentan se va concentra pe sport.

“Simona îşi doreşte copii, dar va mai continua cu tenisul o vreme. Îi doresc multă sănătate”, a declarat Tănase Halep.