Părinți de nota 10

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu

Dani Oțil a postat o scrisoare emoționantă pentru fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu, care a venit pe lume în această dimineață.

Dani Oțil a compus o scrisoare emoționantă pentru fiul lui nou-născut. Gabriela Prisăcariu a născut în această dimineață, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 i-a transmis un mesaj plin de emoție micuțului, dar a scris și în stilul său caracteristic, plin de umor.

Dani Oțil a compus o scrisoare emoționantă pentru fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu. Blondina a născut în această dimineață un băiețel perfect sănătos, iar partenerul ei s-a fotografiat deja cu el.

„Dragul meu ‘Cârcel’ sau ‘Mâini de bătrânel’,

Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.

As vrea sa fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine.

Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic si rezistent… Pentru că în scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).

Nu voi încerca sa te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu.

Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu (…)

P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani Oțil pe rețelele sociale.

De asemenea, Dani Oțil și-a „avertizat” fiul că se va răzbuna cu fotografii compromițătoare dacă face vreo prostie atunci când crește sau vine acasă cu fata nepotrivită.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în această dimineață. Bebelușul era programat să se nască la începutul lunii septembrie, lucru care s-a și întâmplat.

Partenera lui Dani Oțil a postat o fotografie direct din maternitate, la scurt timp după ce a născut.

„M-am topit”, a fost descrierea pe care a ales-o fotomodelul, alături de o imagine cu micuțul, ținut în brațe de mama lui.

Cei doi încă nu au oferit detalii legate de numele bebelușului. Zilele trecute, Dani Oțil spunea, în cadrul matinalului de la Antena 1, că el și soția lui sunt în dificultate cu alegerea numelui.