Părinți de nota 10

Micuța Zenaida, fetița Adelinei Pestrițu, a început grădinița! Vedeta ne-a povestit cum a fost în prima zi

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au împreună o fetiță minunată, pe nume Zenaida. Anul acesta, Zenaida a început grădinița, lucru care s-a lăsat și cu lacrimi.

Adelina Pestrițu este vedeta de pe coperta ediției de septembrie a revistei Unica, ea participând și la evenimentul Unica Urban Party. Ediția din acest an a evenimentului Unica Urban Party a fost una specială, ținând cont de faptul că petrecerile au fost o raritate în ultimul an și jumătate, din cauza pericolelor pandemiei. Petrecerea sezonului a avut loc pe terasa centrului comercial ParkLake, fiind definită de muzică și apariții de senzație.

Am stat de vorbă cu Adelina Pestrițu pentru a afla mai multe despre cum a fost începutul de grădiniță pentru fiica ei, Zenaida. Zâmbind, Adelina ne-a povestit că micuța a avut emoții în primele zile, vărsând chiar și câteva lacrimi cu prilejul noii etape din viața ei.

În interviul exclusiv oferit pentru UNICA, Adelina Pestrițu a povestit mai multe și despre decizia ei și a lui Virgil de a nu o mai expune pe Zenaida în mediul online. Adelina a explicat că intimitatea este „unul dintre cele mai de preț lucruri pe care le poți avea în vremurile noastre”, subliniind că Zenaida ar putea să nu fie de acord cu expunerea ei în social media atunci când va crește: „Am realizat că este prea mică și s-ar putea ca atunci când va mai crește să nu fie de acord cu postările pe care le-am făcut în ceea ce o privește. Fiecare om, fie că este sau nu copil, are dreptul la intimitate. Iar noi, ca părinți, suntem obligați să i-o oferim. Atât cât se poate și ține de noi. Dacă pe viitor lucrurile vor sta altfel, vom face cum simțim. Momentan suntem împăcați cu această decizie”.