Părinți de nota 10

Andra si-a pus fanii pe ganduri, chiar de ziua ei! Ce au observat admiratorii in ultima imagine postata de sotia lui Catalin Maruta

Imaginea postată de Cătălin Măruță cu Andra a stârnit un val de reacții. Fanii se întreabă dacă aceasta este însărcinată din nou.

În ziua în care Andra a împlinit 35 de ani, Cătălin Măruță a postat o fotografie pentru a-i ura soției sale “La mulți ani”. Vedeta apare într-o ținută lejeră și se vede că a luat câteva kilograme în plus.

Fanii au reacționat imediat și s-au întrebat dacă artista va deveni din nou mămică.

După ce a primit sute de mesaje, Andra a scris și ea câteva rânduri. A dezvăluit ce cadouri a primit, dar și faptul că și-a lansat o nouă piesă chiar de ziua ei.

Andra a împlinit 35 de ani, iar Cătălin Măruță i-a transmis un mesaj emoționant. Acesta a postat o fotografie în care se afla alături de soția sa în Italia.

“Sărbătoresc în fiecare zi faptul că am cunoscut-o, dar azi cu atât mai mult! E ziua ei și nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. La mulți ani, iubita mea! ❤️”, a scris prezentatorul.

În fotografie, Andra apare într-o ținută lejeră și se vede că a luat câteva kilograme în plus. Fanii s-au întrebat imediat dacă nu este însărcinată pentru a treia oară.  În urmă cu ceva vreme aceasta declara însă într-o emisiune faptul că în timpul pandemiei s-a îngrășat puțin.

“Gătesc, dar și mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat și m-am îngrășat.

Atunci când mă îngraș, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aș ascunde acest lucru, deci, stați liniștiți că eu dau tot din casă”, a declarat Andra.