Părinți de nota 10

Pe zi ce trece, Gabriela Cristea parcă e alt om. A slăbit mult și a recunoscut că nu doar alimentația a ajutat-o: „dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva.” Uluitor ce și-a făcut acum la nivelul feței! Imaginile cu vedeta au stârnit un val de reacții, unii i-au spus că nu era cazul să apeleze la așa ceva

Gabriela Cristea se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, așa că nu este de mirare că fanii sunt atenți la fiecare detaliu, în ceea ce o privește! Recent, au observat o mică schimbare, iar vedeta a mărturisit că a apelat la o intervenție estetică la nivelul feței. Despre ce este vorba și cum arată prezentatoarea acum!

Gabriela Cristea este o femeie asumată, directă, care nu ascunde după deget atunci când vine vorba despre schimbările din viața ei sau despre anumite decizii pe care le ia. Nici de data aceasta nu s-a ferit să spună că a recurs la o intervenție estetică la nivelul feței și chiar le-a dat fanelor sfaturi în acest sens.

În ultimul timp, fanii au observat o schimbare la fața Gabrielei Cristea și nu au ezistat să-i adreseze întrebări legate de subiect. Directă din fire, vedeta a spus că este extrem de mulțumită de rezultat. Soția lui Tavi Clonda a făcut chiar o postare, în care rezultatul intervenției este cât mai vizibil.

Intervenția a presupus retușul buzelor. Gabriela Cristea și-a pus acid hialuronic și a optat pentru o cantitate de 0,5 ml. De altfel, nu a vrut deloc să exagereze, optând pentru cantitatea minimă de substanță pentru o astfel de intervenție.

„Dragilor, am primit multe întrebări despre intervenția cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am făcut o astfel de intervenție în urmă cu două săptămâni și sunt foarte mulțumită. Am optat pentru 0,5 ml (adică minim) și vă las aici o poză făcută la 3-4 zile de la intervenție când încă rezultatele nu erau finale’, a transmis Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a ținut să sublinieze că rezultatul îi este pe plac, iar buzele au căpătat puțin volum, sunt simetrice și naturale. Vedeta a postat o poză pentru ca fanii să vadă exact cum arată buzele sale după intervenție.

„Acum buzele mele sunt simetrice și naturale dar nu mi-a displăcut nici perioada de când e făcută poză, când buzele mele aveau mai mult volum. Poză este fără nici un filtru, doar machiaj și lumina’, a mai spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea a slăbit considerabil, iar rezultatele sunt pe măsura sacrifciilor! Vedeta, mamă a doi copii, a susținut în repetate rânduri că mai are puțin de tras până va ajunge la greutatea ideală.

Așadar, prezentatoare a decis să recurgă acum la o procedură care să o ajute să își atingă scopul, precizând că dieta nu este suficientă. „Dragilor, stați liniștiți, nu sunt la spital, nu mi s-a întâmplat nimic. Am venit să îmi fac crio. M-am apucat de proceduri, pentru că, dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva’, a precizat Gabriela Cristea în urmă cu ceva vreme.