Părinți de nota 10

Prima poză cu Cleopatra Stratan mireasă! Solista s-a măritat, la 18 ani, cu Edward Sanda. Detalii de la nuntă

Sâmbătă, 14 august, Cleopatra Stratan a îmbrăcat rochia de mireasă şi a trăit, pe viu, cel mai frumos vis al ei. Şi-a dorit ca Edward Sanda să fie primul şi ultimul bărbat din viaţa ei, aşa că şi-au transformat inocenta poveste de iubire, în căsnicie.

Cleopatra Stratan (18 ani) şi Edward Sanda (23 de ani) au devenit soţ şi soţie sâmbătă, 14 august, iar cuplul ne-a arătat, pe Instagram, şi prima poză de la nuntă. Sunt frumoşi, fericiţi şi emoţionaţi. Cleopatra e ca un boboc de trandafir, iar rochia simplă, dar de efect, îi evidenţiază prospeţimea şi tinereţea. A purtat cercei cu perle, un colier cu perle, iar coafura naturală i-a venit superb. Rochia, stil furou, cu bretele fine, i-a pus în evidenţă silueta, iar trandafirii albi din buchetul miresei au fost eclipsaţi de frumuseţea Cleopatrei. Nici mirele Edward Sanda nu a fost mai prejos. Pentru costumul lui, un singur cuvânt ne vine în minte: impecabil!

Cleopatra Stratan a optat pentru un buchet de trandafiri albi, deloc extravagant. Trandafirul în sine este o floare ce semnifică iubire, puritate și apreciere, calități ce sigur descriu perfect relația celor doi miri.

De altfel, trandafirul alb inspiră iubirea, inocența, ce o caracterizează perfect pe tânăra mireasă. Buchetul se potrivește perfect cu rochia ei și completează look-ul

Click! a aflat totul despre evenimentul de azi. Cleo şi Edward au pregătit în detaliu ziua specială a nunţii lor. Şi-au dorit o nuntă intimă, cu persoanele dragi alături şi doar cu câţiva prieteni. Naşi s-ar părea că sunt Dan Badea, vedetă Antena 1, şi soţia lui, iar lista de invitaţi este una restrânsă. Petrecerea are loc în zona de nord a Bucureştiului, la un restaurant pe malul lacului, fiind respectate astfel condiţiile impuse din cauza coronavirusului. „Şi-au dorit să fie împreună cu famiilie lor şi oamenii care i-au ajutat de-a lungul anilor. Vor avea prieteni buni alături printre care Randi sau Ioana Ignat, dar şi câteva persoane publice precum Dan Popi de la Cât Music unde Cleopatra şi tatăl ei, Pavel Stratan, au contract”, ne-au mărturisit surse apropiate celor doi îndrăgostiţi.