Părinți de nota 10

Ce s-a întâmplat cu fetița născută prematur (în 6 luni) de Cristina Cioran

Cristina Cioran a vorbit despre starea de sănătate a fiicei sale, Ema. Micuța se află, în continuare, internată în spital, iar medicii au anunțat-o faptul că aceasta trebuie să stea mai mult în grija medicilor decât era preconizat.

Fetița se află în continuare internată în spital, medicii anunțând-o că trebuie să stea mai mult în unitatea spitalicească decât era preconizat. De asemenea, aceasta are voie să o viziteze pe micuță o dată pe săptămână. Cristina Cioran susține faptul că există posibilitatea ca Ema să mai stea internată încă două săptămâni.

“Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună. Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”, a spus aceasta pentru Impact.ro.

Cristina Cioran a trecut prin momente extrem de grele, după ce a născut înainte de termen. Vedeta a stat în spital foarte mult timp, iar micuța ei, Ema, a trebuit să fie atunci intubată imediat. Vedeta ar fi trebuit să nască în luna septembrie, însă viața ei a luat o întorsătură neașteptată. Acum, însă, răsare și soarele pe strada ei, după ce a primit vești extraordinare din partea medicilor! Cristina Cioran a adus-o pe lume la începutul lunii iulie, iar după ce micuța a fost nevoită să fie conectată la aparat, acum poate respira singură. De asemenea, micuța ei va trebui să treacă și la pasul următor, și anume să mănânce din biberon.