Părinți de nota 10

Cum arată burtica de gravidă a Andreei Ibacka, în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat actrița:

În cea mai recentă fotografie publicată pe Instagram, Andreea Ibacka apare purtând o rochie albastră, elegantă, din care iese la iveală burtica de gravidă. „Vara la piscină, dar altfel”, a scris Andreea Ibacka în dreptul fotografiei.

Cu un zâmbet cuceritor, Andreea Ibacka arată extrem de bine în ultimul trimestru de sarcină.

În ultima perioadă Andreea Ibacka s-a bucurat de timp petrecut alături de soțul ei, într-o mică vacanță prin țară.

„Termenul este la început de octombrie, dar este posibil să se întâmple și mai devreme, poate la finalul lunii septembrie. Am deja o operație de cezariană, destul de recentă, deci opțiunea este clară, la impuse. Se anunță un alt bebe bine făcut, oricum. Iar fiecare ecografie reconfirmă proporțiile”, a spus ea pentru a1.ro.

Andreea Ibacka petrece foarte multe momente frumoase alături de fiica ei, Namiko, lucru pentru care nu s-a putut abține și i-a dat vestea cea mare.

„Nu ne-am putut abține și i-am dat și ei vestea destul de repede. Deși au fost momente (pe care le preconizam, de altfel) în care a povestit mai departe dintr-o suflare că ea este sora lui bebe din burtică și le-a arătat tuturor rotunjimile.

Cât despre așteptările și planurile ei, cu teoria stăm bine. E dispusă să-și împartă jucăriile, camera, să se joace cu bebe și chiar să mă ajute să-l îngrijesc. În practică, însă, sunt conștientă că vom avea o perioadă delicată, în care va trebui să gestionăm cu mare atenție nevoile și geloziile ei. Însă pe termen mediu și lung, îmi doresc ca bebe să-i fie cel mai bun prieten și cel mai frumos cadou pe care i l-am fi putut oferi.