Părinți de nota 10

Andra si Catalin Maruta, in culmea fericirii

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsătorie. Unde au sărbătorit cei doi!

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de când s-au căsătorit și au plecat într-o vacanță alături de copiii lor, Eva și David. Cei doi soți formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

În plus, Anda și Cătălin Măruță nu au avut niciodată scandaluri sau comentarii răutăcioase în public, dând mereu dovadă de iubire și respect reciproc.

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsnicie și au sărbătorit în vacanță, alături de Eva și David.

„De 13 ani. Au trecut foarte repede anii ăștia, dar au trecut frumos. Am construit ceva foarte frumos împreună, eu și Cătălin”, a scris Andra pe pagina de Facebook.

Una dintre persoanele care le-a transmis celor doi gânduri bune cu ocazia aniversării nunții a fost Mihaela Rădulescu, care a scris „Așa începe dragostea…La mulți ani!”

Internauții le-au scris celor doi în număr mare cu această ocazie. Cei doi soți sunt foarte apreciați de către publicul lor și reprezintă un model pentru fani datorită relației solide pe care o au de atâta timp.

Pe 10 august 2008, cei doi au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă și sunt de nedespărțit de când sunt împreună. Ceremonia de la biserică a avut loc la aproximativ două săptămâni de la cununia civilă.