Părinți de nota 10

Cătălin Moroșanu pleacă de la Iași: ”Mă mut singur în București”. Motivul deciziei + ce va face soția sa

Cătălin Moroșanu (37 de ani) își va deschide o sală de lupte în București, motiv pentru care va fi nevoit să stea departe de soția sa, Georgiana, și fiica lor, Natalis.

”Moartea din Carpați” își va îndeplini visul de a-și deschide propria academie sportivă, care-i va purta numele, unde cursanții vor putea învăța mai multe stiluri de luptă. Însă pentru acest lucru, Cătălin Moroșanu va fi obligat să facă un sacrificiu enorm. Își va lăsa familia la Iași și se va muta, cel puțin temporar, singur în Capitală.

Georgiana, soția lui Moroșanu, este medic stomatolog și deține o clinică dentară în Iași, astfel nu-și va putea însoți partenerul în București.

”Îmi doresc să deschid o sală de kickbox. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici.

Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo. Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici, ca să mă ocup de sală”, a declarat Cătălin Moroșanu, la ”Teo Show”, citat de Realitatea Sportivă.

Articole recente

”Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea