Părinți de nota 10

Horoscop weekend Mihai Voropchievici

Berbec
Nu-ți fie teamă să ceri ajutorul dacă simți că nu te descurci cu situațiile în care ai intrat. E cazul să nu mai orgolios și să te bazezi pe oamenii din jur.

Taur
Șterge din minte orice gând din trecut și concentrează-te pe ce este acum, pe momentele din prezent. Nu trebuie nici măcar să-ți faci planuri de viitor.

Gemeni
Este o zi foarte bună pentru a pune la punct ultimele detalii legat de vacanță. E timpul să scapi de stres și de oboseală și să-ți încarci bateriile.

Rac
Ai pornit pe un drum care nu este deloc ușor, dar nu uita să vezi mereu partea plină a paharului. Nu te lăsa învins de greutăți și luptă mai departe.

Leu
Sunt câteva lucruri care nu îți plac la partenerul de viață, dar eviți să spui adevărul gol-goluț. Astrele te îndeamnă să fii sincer cu jumătatea ta.

Fecioară
Simți că sunt chestiuni care nu merg cum trebuie în viața ta, de aceea trebuie să schimbi rapid macazul. Nu mai pierde timpul degeaba.

Balanță
Nu te mai simți deloc confortabil în cercul de prieteni, asta pentru că mereu ți se spune ce să faci. Ar fi bine să pleci, nu te lăsa manipulat.

Scorpion
Reușești să te adaptezi foarte ușor la actualul loc de muncă, dovadă că primești aprecieri și laude din partea colegilor și superiorilor.

Săgetător
Sunt șanse mari să ai parte de o relație complicată, de aceea e bine să nu te grăbești. Mai stai o vreme singur, soarele va răsări curând și pe strada ta.

Capricorn
Comunicarea este soluția pe care trebuie să te bazezi în această zi, indiferent de problemele care-ți ies în cale. Fii calm și ai multă răbdare.

Vărsător
Ai făcut un pas în spate și acum ai anumite îndoieli. Gândește-te bine ce vrei să faci și care sunt consecințele situației în care ai intrat.

Pești
Degeaba încerci să repari anumite probleme, nu se mai poate. Nu mai ești credibil în ochii oamenilor și realizezi și tu asta abia acum.