Părinți de nota 10

FOTOGina Pistol, în brațe cu micuța Josephine, la câteva zile după botez. Fotografia a strâns zeci de mii de aprecieri

Gina Pistol a publicat o fotografie în care apare ținându-și fetița în brațe, pe micuța Josephine, spre surprinderea fanilor care știu că noii părinți sunt extrem de discreți în ceea ce o privește. Fotografia publicată pe Instagram de Gina Pistol a adunat rapid zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii. Miercuri seară, Gina […]

Gina Pistol a publicat o fotografie în care apare ținându-și fetița în brațe, pe micuța Josephine, spre surprinderea fanilor care știu că noii părinți sunt extrem de discreți în ceea ce o privește.

Fotografia publicată pe Instagram de Gina Pistol a adunat rapid zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Miercuri seară, Gina Pistol a povestit în exclusivitate pentru Observator cum a arătat una dintre cele mai frumoase zile din viaţa de părinte.

”Normal că am plâns”, a povestit Gina Pistol, întrebată fiind cum a decurs botezul micuţei Josephine. Petrecerea de după creştinare s-a ţinut în Paradisul Verde, acasă la Cristian Țânțăreanu.

”Duminica aceasta pentru noi a fost cod roşu de iubire. Am avut familia alături, prieteni şi persoanele dragi pentru a o sărbători cu toţii pe cea mai iubită fiinţă din viaţa noastră. Josephine, eşti TOT”, a scris Smiley pe Instagram.

CITESTE MAI DEPARTE