Părinți de nota 10

Andra criticata dur: “Zici ca terminat vreo facultate”

Andra Maruta este tare mandra de copiii ei si mereu posteaza imagini cu acestia. De curand, vedeta, a postat cateva imagini din ultima zi de scoala a lui David. Andra si Catalin au decis ca cei doi copii ai lor sa studieze la o scoala privata din Bucuresti. Inca de la gradinita Eva a fost inscrisa […]

Andra Maruta este tare mandra de copiii ei si mereu posteaza imagini cu acestia. De curand, vedeta, a postat cateva imagini din ultima zi de scoala a lui David. Andra si Catalin au decis ca cei doi copii ai lor sa studieze la o scoala privata din Bucuresti. Inca de la gradinita Eva a fost inscrisa la Cambridge School, la fel ca fratele sau David.

“Clasa a treia incheiata! 👏 Bravo, David! Cu fiecare an care trece, eu sunt mai emotionata privind ce om minunat esti. Mandra tare ca sunt mama ta! Acum, sa inceapa VACANTAAAA! “, a scris Andra alaturi de fotografii.

Unii dintre fanii Andrei au acuzat-o artista ca posteaza poze cu uniforma si locatia scolii pentru a-i fi reduse taxele de scolarizare mari.

„Foloste pozele cu copiii sa scape de taxe”

CITESTE MAI DEPARTE