Părinți de nota 10

Gina Pistol, primele declarații despre botezul fiicei sale. „Am avut lacrimi în ochi toată slujba”

Gina Pistol a făcut primele declarații despre botezul lui Josephine, fiica sa și a lui Smiley. Cei doi părinți au păstrat discreția până acum, când prezentatoarea a dezvăluit cum a decurs evenimentul. Vedeta a anunțat că prima dată a avut loc slujba de la biserică, iar apoi familia și prietenii au fost invitați la o […]

Gina Pistol a făcut primele declarații despre botezul lui Josephine, fiica sa și a lui Smiley. Cei doi părinți au păstrat discreția până acum, când prezentatoarea a dezvăluit cum a decurs evenimentul.

Vedeta a anunțat că prima dată a avut loc slujba de la biserică, iar apoi familia și prietenii au fost invitați la o petrecere, dar nu una mare, ci una restrânsă.

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte.

La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol pentru a1.ro. Printre invitați s-au numărat Speak și iubita Ștefania, Andreea Bănică și soțul, Irina Voinea, designerul care îl îmbracă pe Smiley, dar și alți prieteni apropiați.

Petrecerea a avut loc la o locație din București, în aer liber. Proaspeții părinți, Smiley și Gina Pistol, au purtat la botezul fiicei ținute lejere, asortate.

Prezentatoarea a dezvăluit, înainte de botez, și cine sunt părinții spirituali ai micuței Josephine, fetița ei cu Smiley.

„Nașii fetiței vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi”, spunea ea într-un interviu.

Jospehine Ana Maria s-a născut pe 9 marie 2021, iar, la mai bine de trei luni de la venirea ei pe lume, aceasta a fost creștinată.

CITESTE MAI DEPARTE