Părinți de nota 10

O femeie paralizată își vedea soțul cum se furișa în garaj în fiecare noapte. Până la urmă nu a mai rezistat și a decis să îl urmărească și atunci a descoperit marele secret al bărbatului:

Brad și Liz Soden sunt căsătoriți de ani de zile și au împreună trei copii. S-au îmdrăgostit la prima vedere și abia așteptau să își întemeieze o familie, însă viața lor a luat o întorsătură neașteptată pe 15 august 1999, când au avut un accident rutier.

Brad și Liz erau cu cei trei fii ai lor în mașină, când cauciucul stâng din față a explodat. Au pierdut controlul autoturismului, care a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat.

Cei trei copii au ieșit pe geamul mașinii, reușind să scape doar cu câteva zgârtieturi din accident, iar Brad a avut un picior rupt. În schimb, Liz, a fost mai puțin norocoasă decât restul familiei: a suferit o fractură la coloană și a rămas paralizată de la talie în jos.

Pentru că a lucrat în armată, Brad era obișnuit să vadă accidente cumplite, dar a fost o lovitură grea pentru el când și-a văzut soția în această situație. Nici Liz nu și-a putut accepta prea ușor noua condiție, mai ales că îi plăceau foarte mult plimbările pe jos. Dar Brad nu s-a dat bătut și a aîncercat să găsească o soluție pentru ca soția lui să își poată continua pasiunea. Timp de trei luni, noapte de noapte, se strecura în garaj pentru a construi un cărucior asemănător unui tanc, pentru ca soția lui să poată explora până și terenurile accidentate. După ce a fost gata, Liz a intrat în garaj și a văzut marea surpriză pe care soțul ei i-o pregătise. A fost impresionată până la lacrimi.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..