Părinți de nota 10

Catalin Maruta si Andra, surpriza totala din partea Evei si a lui David. Putini copii ar face asa ceva

Catalin Maruta si Andra au fost surprinsi de ceea ce au facut copiii lor, Eva si David. Artista si prezentatorul de la Pro TV au ramas fara cuvinte.

Andra a aflat ca cei doi copii ai lor au gasit solutia perfecta pentru a face rost de bani. Eva si David si-au deschis o afacere, o mica taraba, la colt de strada, unde au inceput sa vanda diferite racoritoare trecatorilor.

Catalin a declarat ca a fost surprins de ideea copiilor de a strange banuti pentru a-si cumpara un caine. Se pare ca afacerea lor merge foarte bine.

Catalin Maruta si Andra, luati prin surprindere de Eva si David.

„Deci nu pot sa cred asa ceva. In capatul strazii, e o afacere aici. David, ati iesit din casa si ti-ai pus masuta si vinzi cocktail. Nu pot sa cred! Adica voi ati facut chestia asta? Eva, te-ai apucat de afaceri? Voi ce faceti aici?”, a spus Catalin Maruta.

„Vindem cocktailuri ca sa facem mai multi bani”, a spus Eva mamei sale.

„Cum adica vindeti cocktailuri? Oamenilor de pe strada?!”, mai adauga prezentatorul TV.

Da! Maine este sarbatoare, deci o sa vindem mai mult”, completeaza Eva Maruta.

“Doar un caine vreau. Vreau un catel, un Husky sau orice alt caine. Bati din palme si gata! Sau te duci la mall si cumperi unul. Daca nu, iti dam noi bani pentru ca avem. Avem multi bani”, i-a spus Eva lui Catalin Maruta.

“Eu vreau un Pomeranian. Eu zic sa facem asa: platim noi jumate si tu jumate si luam caine”, a spus David hotarat.

Bauturile vandute de Eva si David Maruta costa fiecare 2 lei, afacerea fiind deschisa pentru a-si vedea un vis implinit. Mai exact, copiii cunoscutei artiste au declarat in urma cu ceva vreme ca vor un caine, dar parintii nu au fost de acord.

David Maruta este gata sa mareasca pretul bauturilor pentru a scoate cat mai multi bani, in timp ce Eva este dispusa sa vanda din rezerva sa de dulciuri. Micuta vrea sa dea, contra cost, o parte din acadelele sale delicioase, pe care le tine ascunse.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..