Părinți de nota 10

Alege o floare și vezi ce spune despre persoanlitatea ta

Florile transmit emoții diferite și, în general, ceea ce alegem vorbește despre plăcerile noastre de care nu suntem tocmai conștienți și despre detalii ascunse ale personalității noastre! Privește imaginea și alege floarea care îți place cel mai mult pentru a afla ce fel de personalitate ai!

Florile transmit emoții diferite și, în general, ceea ce alegem vorbește despre plăcerile noastre de care nu suntem tocmai conștienți și despre detalii ascunse ale personalității noastre! Privește imaginea și alege floarea care îți place cel mai mult pentru a afla ce fel de personalitate ai!

PRIMA:

Aceasta floare este un simbol al frumusetii splendide. Te trezesti la viata in preajam sarbatorilor, la fel ca Amaryllis. Esti cel mai activa in acel moment si participi la pregatirile pentru sarbatoare. Iti place sa fii inconjurata de cei dragi pentru ca ii iubesti cu adevarat.

De asemenea, doresc compania ta, deoarece esti un sistem puternic de sprijin pentru ei. Ei cauta sfatul tau in orice problema, mare sau mica.

A DOUA:

Crinul simbolizeaza energia si pozitivitatea. Oamenii se bucura de compania ta, deoarece esti plina de entuziasm. Aduci o energie electrizanta cand intri in camera.

Aceasta energie este contagioasa si ii inspira pe altii sa devina mai vii. Esti o persoana care stie sa traiasca viata la maxim. Cauti mereu noi aventuri in viata, mereu curioasa sa explorezi lucruri noi. Esti un lider care vine cu idei noi si lasa munca grea pentru altii.

A TREIA:

Trandafirul este o floare frumoasa care atrage pe multi, dar de indata ce cineva incearca sa se apropie, este ranit de spini.

In mod similar, esti superba, dar foarte rezervata si onesta. Oamenii te plac pentru ca nu crezi in minciuna si te exprimi fara echivoc.

Trandafirul rosu clasic reprezinta, de asemenea, o persoana curajoasa si sincera. Esti un bun planificator si ai aranjate lucruri mari pentru tine insati. Esti hotarata si nu iti este frica sa iti atingi obiectivele pe care le-ai stabilit. Esti atat de concentrata incat uiti sa te bucuri de viata.

A PATRA:

Un trandafir negru este greu de gasit. Este unic, deci esti tu. Nimeni nu poate fi ca tine, deoarece tu esti unica. Esti intotdeauna un lider si nu un urmas. Nu renunti usor la nimeni. Esti extrem de independenta si nu ai incredere in nimeni cu usurinta.

Aminteste-ti ca este natura umana sa cauti o companie si vei ajunge singura daca nu iti inlaturi zidurile.

A CINCEA:

Laleaua simbolizeaza faima si dragostea perfecta. Tu le ai pe ambele. Ai o inima calda si o natura iubitoare, dar poti fi foarte emotionala si sensibila.

Esti condusa de inima ta. Te bucuri de primavara, si cand este inca un pic frig in aer, infloresti plina de viata. Esti o iubita pasionata si iti porti inima in mana. Pui toata inima si sufletul tau intr-o relatie.

A ȘASEA :

Orhideea este regina florilor, deoarece este una dintre cele mai frumoase flori. Oriunde in lume poate fi casa ta. Orhideea simbolizeaza feminitatea mandra si glorioasa. Esti excelenta in ceea ce faci si esti plina de talent extraordinar.

Pui multa munca in tot ceea ce faci, pentru a atinge scopul. Datorita intelectualitatii superioare, ai putea crede ca nu te incadrezi alaturi de alti oameni. Dar aminteste-ti ca esti facuta sa iesi in evidenta!

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..