Părinți de nota 10

Dupa ce ca trecea printr-o perioada destul de dificila, Adriana Iliescu primeste acum o lovitura dura

Adriana Iliescu, considerata cea mai batrana mama din Romania, se confrunta iar cu probleme mari, dupa ce a pierdut procesul pentru o mostenire din comuna Balcesti, judetul Valcea. La varsta de 82 de ani, femeia are datorii uriase, dar a si pierdut mostenirea pe care voia sa o lase fiicei sale.

Potrivit wowbiz.ro, Adriana Iliescu va fi executata silit de Administratiei Finantelor Publice Sector 6 pentru ca nu a avut bani sa achite la timp o taxa de timbru intr-un proces vechi cu rudele sale. Decizia a fost contestata in instanta, dar judecatorii au respins-o.

„Admite exceptia netimbrarii, invocata din oficiu. Anuleaza, ca netimbrata, contestatia la executare. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecatoria Balcesti.

Pronuntata azi, 08 aprilie 2021, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, in conditiile legii’, este decizia judecatorilor.

Dar, hotararea judecatorilor nu este definitiva, Adriana Iliescu o poate ataca in termen de 10 zile. Adriana a primit mostenire din partea parintilor o proprietate in localitatea Balcesti, judetul Valcea. Rudele au vandut terenul, fara sa ii mai lase Adrianei Iliescu o cale de acces.

Fosta profesoara s-a judecat peste 16 ani pentru aceasta proprietate. Aceasta a solicitat anularea contractului de vanzare-cumparare.

Potrivit unor surse, Adriana Iliescu a acumulat datorii de peste 3.000 de lei la intretinere. Reamintim ca ea si fetita traiesc dintr-o pensie de 2.000 de lei pe luna, la care se adauga chiria de la un apartament pe care il detine si banii obtinuti din meditatii.

Ce spunea Adriana Iliescu

Noi suntem bine, sanatoase amandoua, Eliza invata cu placere pe sistemul asta de invatamant nou online, i se potriveste ca o manusa. Si sa va mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I in clasa, n-am stiut acest lucru, dar asa s-a intamplat, iar acum invata cu placere, este unul dintre putinii copii.

Hai sa nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregatesc pentru scoala, invata singura pentru fiecare materie. Si este foarte greu sa te pregatesti acasa ca si copil singur. Ne ajuta Dumnezeu, ne si protejam in rest’, declara Adriana Iliescu in urma cu ceva timp pentru fanatik.ro.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..