Părinți de nota 10

Soacra Gabrielei Cristea rupe tăcerea despre momentul în care prezentatoarea nu putea avea copii. Ce a simțit: „Au fost momente grele cu ei. Prima dată n-au vrut să spună”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o căsnicie fericită de mai bine de cinci ani și două ferițe împreună. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit iremediabil. Mama lui Tavi dezvăluie cum a fost momentul când cei doi nu puteau avea copii.

Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, 41 de ani, și au împreună două fetițe minunate, pe Bella Victoria Margot, în vârstă de aproximativ 4 ani, și pe Thea Iris Selena, în vârstă de aproximativ 2 ani.

Celor doi soți nu le-a stat nimic în cale, nici măcar vârsta. Diferența dintre ei este de cinci ani, însă acest lucru nu a fost niciodată un impediment în relația lor.

În cadrul reality show-ului Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, de la Antena Stars, mama lui Tavi a făcut dezvăluiri despre momentul în care prezentatoarea tv nu putea avea copii.

Gabriela și Tavi formează o familie de mult timp și se mândresc cu ceea ce au reușit să clădească. Cei doi se bucură de fiicele lor Victoria și Iris, iar mama lui Tavi este cea care le dă o mână de ajutor ori de câte ori este necesar.

Întrebată de reporter la emisiunea de la Antena Stars dacă s-a temut că Tavi s-ar putea să nu aibă copii din cauza faptului că Gabriela nu putea rămâne însărcinată, mama artistului a spus:

„Nu m-am temut niciodată! Speranța a fost că va avea copii. Atâta timp cât și-au dorit copii atât de mult, nu se putea întâmpla altfel. A luptat foarte mult. Cine luptă, până la urmă reușește. Tratamente, cu tot ce a fost, până la urmă învinge dragostea.

Cred că n-am avut gândul ăsta că nu vor avea copii. Eu știam cât luptă, deci amândoi. Știam cât lupta când avea tratamente. Știam că o săptămână nu prea vorbim la telefon. Au fost momente grele cu ei, și pentru mine ca mamă. Mă gândeam la ei prin ce trec. Uite că Dumnezeu le-a ajutat. I-a ajutat pentru că a invins iubirea. Trebuie să vrei, să-ți dorești cu adevărat și atunci se întâmplă. Ei chiar au dus o luptă și au rezistat. A fost o bucurie foarte mare când am aflat. Prima dată n-au vrut să spună, că na, cică nu e bine să spui la început, dar până la urmă nu s-au putut abține”, spune mama lui Tavi.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..