Părinți de nota 10

Fetița dulce și năzdrăvană din imagine a devenit una dintre cele mai frumoase românce. Cine este și cum s-a făcut remarcată

Cristina Ich, imagine superbă din copilărie. Cum arăta iubita lui Alex Pițurcă când avea doar câțiva ani!

Cristina Ich are o carieră de succes în industria online și o familie de-a dreptul minunată. Frumoasa româncă a postat de curând o fotografie adorabilă de când era o fetiță de câțiva ani.

Cristina Ich este de o frumusețe răpitoare încă de când era mică, fapt demonstrat de numeroasele fotografii pe care vedeta online-ului le încarcă în social media atât fără machiaj, fără filtre, cât și din copilăria sa.

Aceasta a moștenit frumusețea de la mama sa căreia îi seamănă leit. De curând, Cristina a pus pe story o fotografie când era o copiliță.

Bruneta a avut parte de multe controverse în jurul frumuseții sale, pusă de cârcotași pe seama intervențiilor estetice, pe care, conform declarațiilor sale, nu le are! Vedeta online, în vârstă de 34 de ani, are extrem de multă grijă de felul în care arată, iar frumusețea sa este moștenire genetică de la cea care i-a dat viață.

Cristina Ich a apărut în social media în urma unor colaborări cu Bromania care i-au sporit capitalul de imagine. Cei doi postau filmulețe haioase, denumite „vine-uri” și strângeau zeci de mii a vizualizări și aprecieri. În scurt timp, bruneta a ajuns la inima mai multor oameni datorită frumuseții ei, dar și a carismei.

Și-a făcut un renume pe internet și a fost apreciată pentru sinceritatea cu care spunea lucrurilor pe nume.

Articole recente

„Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar, era atent… Copiii noștri au terminat şcoala, s-au căsătorit, iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii. Voiam să ne facem o căsuţă la munte, unde să ne retragem la bătrâneţe. Într-o zi, acum 2 ani, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus pe un ton calm că e îndrăgostit. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de ceva vreme, că fata e studentă şi că vrea să se mute împreună cu ea Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări. Am reuşit doar sa bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum ramâne?». Chiar de a doua zi şi-a făcut bagajul şi a plecat. Mă framântam, dar nici nu puteam să acuz tânăra care i-a luat minţile. Singurul regret era că..