Părinți de nota 10

Detaliul ascuns într-o fotografie cu Ducesa de Cambridge. I-a adus un omagiu Prințesei Diana:

Ducesa de Cambridge este cunoscută pentru eleganța și discreția de care dă dovadă la fiecare apariție publică. Recent, Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana, iar gestul ei subtil a fost aplaudat și apreciat atât de presă din întreaga lume, cât și de public.

Kate Middleton a fost protagonista unei ședințe foto care a avut loc la reședința familiei din NorFolk. Într-un decor pitoresc, Ducesa de Cambridge a fost imortalizată într-o fotografie care va inclusă într-o carte despre fotografie.

Soția Prințului William va lansa o carte despre fotografie. Aceasta va include o mulțime de imagini realizate în timpul carantinei impuse odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus.

Proiectul fotografic al Ducesei va fi intitulat „Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020”. Cartea surprinde în fotografii viața din Marea Britanie și maniera în care oamenii au reacționat în fața unei noi realități. Publicația va cuprinde și 100 de portrete, însoțite de texte menite să susțină povestea din spatele imaginii.

Ducesa a scris și o introducere emoționantă în deschiderea cărții. Rândurile redactate de Kate Middleton au însoțit portretul oferit publicității.

„Peste ani, când vom privi în urmă la pandemia de coronavirus, ne vom gândi la provocările cărora le-am făcut față – la oamenii pe care i-am pierdut, la momentele pe care le-am petrecut departe de familiei și prieteni (…)

Dar ne vom aminti și părțile bune: actele de bunătate, ajutoarele și eroii care au apărut din toate categoriile sociale, dar și cum ne-am adaptat la o nouă realitate.”

– Kate Middleton